Listen live to Radio Arrow Classic Rock

Voorwoord

HELLO METALHEADS!!

Horst

Als ik dit schrijf is het ergens halverwege april en tijd voor een kleine update aangaande de veranderingen die Lords Of Metal momenteel ondergaat. De complete uitleg kunt U na de “lees verder” bekomen, maar zoals de stand van zaken nu is zal het hele editie model gaat verdwijnen (dus ook geen back-issues meer) en zal Lords Of Metal doorlopend worden aangevuld met nieuwe artikelen en zullen zaken die een bepaalde leeftijd hebben bereikt vanzelf richting het grote archief verdwijnen. Alle meldingen van belang, waaronder dagelijks het verschijnen van alle nieuwe reviews en andere artikelen, zijn te volgen via onze Facebook, Instagram en Twitter kanalen. Mocht je nog steeds prijs stellen op een maandoverzicht, abonneer je dan even op de LoM nieuwsbrief.

De oplettende lezers, en vooral diegenen onder U die ons al reeds volgen via voornoemde kanalen, hebben natuurlijk allang al in de gaten dat we na het online gaan van de januari 2018 editie driftig verder gingen met het uploaden van nieuwe artikelen. Dit alles had allemaal te maken met de transitie van Lords Of Metal vanuit een middeleeuwse maandeditie vorm naar een toekomst waarin niet alleen alle nieuwe artikelen op vrijwel dagelijkse basis geplaatst gaan worden, maar waarbij ook veel beter gebruik gemaakt zal worden van de interessantere vormen van sociale media. Het oude model heeft zijn werk in de afgelopen jaren prima gedaan, maar daar aan vasthouden zou betekenen dat we waarschijnlijk zouden eindigen als een sympathiek fossiel uit glorieuze, edoch lang vervlogen tijden. En dat moeten we niet willen met zijn allen.

Behoudens deze vernieuwde aanpak zijn we hier druk bezig met een nieuw uiterlijk, LoM 4.0 als het ware. Nu gaat dat ons de aankomende tijd nog wel wat hoofdpijn opleveren. Vernieuwen is leuk, en een nieuwe jas staat vast prachtig, maar om zonder haperingen of wiebels een dikke 45.000 artikelen (ja, zo groot is ons archief inmiddels) even over te zetten zonder dat de helft in elkaar stort is een heel ander verhaal. Dit zal dan ook met beleid moeten gebeuren, en het heeft ook geen zin om er een datum gaan vast te hangen. Inmiddels zijn we wel van het traditionele editie systeem afgestapt, op weg naar een zichzelf steeds verversend systeem. In de loop van de aankomende maanden zullen diverse aanpassingen worden doorgevoerd, en U merkt vanzelf wel hoe dat eruit gaat zien.

Tot zover deze tussenstand. Opmerkingen, aanmerkingen, tips, informatie, aanbiedingen en verwensingen blijven gewoon welkom op de bekende adressen/locaties. Mocht je zelf ook iets willen bijdragen aan LoM, schroom dan niet, maar neem gerust contact met ons op, wie weet kunnen we zaken doen. En blijf ons vooral volgen via Facebook, Instagram en Twitter, dan mis je niks.

Horst

IF YOU AIN'T A METALHEAD, YOU MIGHT AS WELL BE DEAD!