Listen live to Radio Arrow Classic Rock

Voorwoord

HELLO METALHEADS!!

Horst

Zo, daar zijn we weer. De zomer zit erop, alle vakanties zijn genoten en de waan van alledag is wederom in volle hevigheid losgebarsten. Zo sta je nog het zand van je billen te schudden en te bedenken welk dier en nou weer op de BBQ gaat vanavond, zo sta je weer met je koekblik op de A7 netjes achteraan in de forenzenfile. Gelukkig is het LoM team ook weer terug uit verre vreemde oorden en staat editie 171 op je beeldscherm. Maar LoM is niet alleen terug op je scherm, we zijn ook weer terug op de radio! Bij Arrow Classic Rock! En er was vreugde!

Jazeker dames en heren. Zoals enkelen onder U vast nog wel zullen weten is Lords Of Metal in het jaar des Heren 1999 begonnen als radioprogramma op de maandagavond bij een regionale zender in de kop van Noord-Holland. Dit radiostation ging een jaar later alweer failliet, en LoM maakte in 2000 een doorstart op internet, maar nu als webzine. En hoe dat afliep kunnen jullie nu al zestien jaar lang volgen op deze plek. Niet geheel onsuccesvol, al zeg ik het zelf.

Enkele weken geleden echter raakten we toevallig in gesprek met de mensen van Arrow Classic Rock, en de algehele consensus was dat we op een aantal gebieden elkaar best wel een beetje konden helpen. Men zocht echter ook nog naar een nieuwe gastheer/gastvrouw voor hun wekelijkse hardrock/metal show 'High Voltage'. En daar ging mijn oude radiohart behoorlijk sneller van slaan. Het was altijd een lang gekoesterde maar diep weggestopte droom om ooit weer eens iets met radio te gaan doen, en als er dan een plek vrijkomt op landelijk opererende zender is niet solliciteren natuurlijk geen optie. Zo gezegd zo gedaan, en na wat proefopnames werd het glas geheven en was jullie hoofdredacteur ineens presentator/samensteller van Arrow Classic Rock's 'High Voltage'. Proost!

Iedere maandagavond van 21.00 tot 22.00 uur kan je op Arrow Classic Rock dus luisteren naar een nieuwe aflevering van 'High Voltage', waarin we naast een fraaie selectie van de beste nieuwe platen binnen het hardrock en metal genre ook ruim aandacht zullen besteden aan het glorieuze verleden van ons al 40 jaar bestaande muzieksoort, waarbij vette klassiekers zeker niet geschuwd zullen worden, maar ook lang vergeten pareltjes weer een keer in de schijnwerpers worden gezet. Je kan Arrow Classic Rock beluisteren via alle kabelnetten in Nederland, DAB+, iPhone , een app op je slimme telefoon en uiteraard overal ter wereld via de Arrow website. Uitzending gemist? Geen probleem, na uitzending op de maandagavond blijft de show de hele week beschikbaar voor beluisteren via de Podcast. Informatie over de uitzendingen en Uw gelegenheid om commentaar danwel complimenten uit te delen kunt U vinden op de 'High Voltage' Facebook page die zeer binnenkort op het net zal verschijnen.

Tot zover onze kijk op de toestand in de wereld, voor de rest ga je maar lekker zelf lezen wat voor onzin we weer hebben bedacht en opgeschreven over de door ons zo geliefde Metal. Opmerkingen, aanmerkingen, tips, informatie, aanbiedingen en verwensingen zijn zoals gewoonlijk weer welkom op de bekende adressen/locaties. Mocht je zelf ook iets willen bijdragen aan LoM, schroom dan niet, maar neem gerust contact met ons op, wie weet kunnen we zaken doen. Lords Of Metal editie 172 zal rond 1 oktober verschijnen, tot dan.

Horst

IF YOU AIN'T A METALHEAD, YOU MIGHT AS WELL BE DEAD!