Listen live to Radio Arrow Classic Rock

Voorwoord

HELLO METALHEADS!!

Horst

De dagen worden langer, langzaam kruipt de temperatuur weer omhoog, en langzamerhand begint er nieuw leven hier en daar de kop op te steken. Jawel, de lente zit er duidelijk aan te komen. En niet alleen in de vrije natuur gaat het steeds beter na de zoals gewoonlijk veel te lange winter, ook bij Lords of Metal schijnt er langzaam maar zeker steeds meer licht aan het einde van de tunnel. En dat gaan we vieren!

Zoals iedereen wel gemerkt heeft in November hadden we behoorlijk last van een valse start toen we los gingen met LoM 3.0. Veel functies deden het niet, en we hadden last van veel bugs en andere slordigheden. Inmiddels hebben we een aantal verbeterslagen achter de rug en zijn we inmiddels aanbeland bij LoM 3.0.2 (het lijkt hier soms Microsoft wel). We zijn er nog niet helemaal, en er zijn inmiddels weer genoeg ideeën voor nog meer verbeteringen en aanpassingen, maar ik kan met trots mededelen dat de grootste ergernissen getackeld zijn, en de functie die jullie – getuige alle mails – het meest mistten, de zoekmachine, ook weer volledig beschikbaar is. Broeva! Haro! En nou een pils!

En bij pils horen natuurlijk ook cadeautjes. Als je dan toch een feestje viert nietwaar? En dat treft, want mede dankzij een aantal gulle gevers kunnen wij deze maand extra vet uitpakken als het om de prijsvragen gaat. Nee, dit zie ik niemand ons voorlopig nadoen. Want niet alleen geven we deze maand gave shirts, picture discs, CDs, gesigneerde Steve Harris CDs en tickets voor clubshows van Hypocrisy, Enslaved, Living Colour, Steve Harris, Svartidaudi en Saint Vitus weg, ook maak je kans om combi tickets te winnen voor Paaspop, het Very 'Eavy festival en Dokk'm OpenAir! En dat is nog niet alles. Welnee! Voor de muzikanten en anderzijds meer dan gemiddeld in techniek geïnteresseerde lezers hebben we maar liefst tien tickets bemachtigt voor de jaarlijkse Musikmesse in Frankfurt (een must-see voor iedere muzikant en muzikale techneut), edoch de klap op de vuurpijl, de kers op de taart, de vlag in de top en de mayo op de patat is toch wel het feit dat we namens onze vrienden van Voerman Amersfoort doodleuk TWEE gitaren mogen weggeven aan een paar hele fortuinlijke LoM lezers: een elektrische Schecter Hellraiser C-1 FR gitaar en een Schecter Hellraiser Studio Acoustic gitaar. De lente kan niet fraaier beginnen…

Tot zover onze kijk op de toestand in de wereld, voor de rest ga je maar lekker zelf lezen wat voor onzin we weer hebben bedacht en opgeschreven over de door ons zo geliefde Metal. Opmerkingen, aanmerkingen, tips, informatie, aanbiedingen en verwensingen zijn zoals gewoonlijk weer welkom op de bekende adressen/locaties, en mocht je zelf ook iets willen bijdragen aan LoM, schroom dan niet, maar neem gerust contact met ons op, wie weet kunnen we zaken doen. Lords Of Metal editie 135 zal rond 1 april verschijnen, tot dan.

Namens het team,

Horst

IF YOU AIN'T A METALHEAD, YOU MIGHT AS WELL BE DEAD!