Listen live to Radio Arrow Classic Rock
Secrets Of The Moon - Antithesis

Secrets Of The Moon - Antithesis

Label : Lupus Lounge | Archiveer onder black metal

Release type: Full-length CD

Carl : Na een aanzienlijke wachttijd heb ik hier in mijn zweterige handjes de nieuwe cd van Secrets Of The Moon, getiteld 'Antithesis'. Carl's snelle eenhaps review: het is een meesterwerk! Hier volgt een aantal van de meer in het oog lopende kwaliteiten van deze cd:

1. Een goed gebalanceerd geluid:
Hiermee bedoel ik niet alleen de productie van deze cd als geheel, maar ook de aparte instrumenten in het bijzonder. De gitaren klinken sterk en solide. De drums zijn gewoonweg schitterend gemixt en ik hoor zelfs de bas gitaar. Dit laatste is van duidelijke invloed op de hierboven vermelde opinie omtrent deze cd.

2. Krachtige composities:
Deze kwaliteit kwam natuurlijk al naar voren bij hun eerdere werken, maar op 'Antithesis' stapt het veel duidelijker in het spotlicht. Uitgebalanceerde momenten van rust vormen een tegenwicht voor de algemene agressiviteit van hun black metal. Dit creƫert een weergaloze spanning in hun nummers. Ze bereiken zelfs het niveau van grote bands als Iron Maiden of Paradise Lost.

3. Een donkere en broeierige sfeer:
Met de sterke cohesie onder de nummers van deze cd is de band goed in staat om een erg donkere en broeierige sfeer op te roepen. De nummers duren weliswaar net zo lang als op 'Carved In Stigmata Wounds', maar door de onheilspellende sfeer weten ze je aandacht veel beter te grijpen en nemen ze je mee naar de donkerste plekken van de menselijke ziel.

Secrets Of The Moon is 'far beyond black metal'!

<< vorige volgende >>