Listen live to Radio Arrow Classic Rock
Terror 2000 - Terror For Sale

Terror 2000 - Terror For Sale

Label : Scarlet Records | Archiveer onder speed / thrash metal

Release type: Full-length CD

Peter B. : Terror 2000 is een bekend project van muzikanten die het normaliter erg druk hebben met hun eigen bands. 'Speed' Strid van Soilwork doet de vokalen, Erik van Construcdead speelt de drums, Klas van Darkane speelt gitaar, Nick van El Mago speelt ook gitaar en de nieuwe bassist heet Dan en speelt normaal gesproken in Hatelight.

De nieuwe Terror 2000, "Terror For Sale” klinkt als hun grote uitlaatklep voor alle serieuze en misschien zelfs belachelijk dingen die ze meemaken in de rest van het jaar. Even voor de duidelijkheid; de muziek van Terror 2000 klinkt erg serieus en professioneel. De vocalen en teksten zijn echter een groot feest! Stel je zelf maar voor waar nummers als 'Metal Mosh Massacre', 'King Kong Song', 'Wrath Of The Cookie Monster' en 'Liquor Saved Me From Sports' over zouden kunnen gaan. Het geheel is allemaal gespeeld en gezongen met een dikke vette glimlach. Dat moet wel! Helaas zie ik nergens teksten staan (da's meestal het geval met promo cd'tjes, haha) en ondanks dat 'Speed' Strid normaal gesproken behoorlijk verstaanbaar kan zingen, zou het toch leuk zijn om mee te kunnen lezen. Jammer… misschien online, binnenkort? (hint!)

Kort: Terror 2000 is "thrash metal party time” voor een groep gasten die wel een uitlaatklep kunnen gebruiken! Het goede van Terror 2000 is echter dat het grote jongens in de metalwereld zijn, zodat dit 'grapje' erg professioneel is geworden! Checken als je tegen een grapje kan!

<< vorige volgende >>