Listen live to Radio Arrow Classic Rock
God Forbid - Gone Forever

God Forbid - Gone Forever

Label : Century Media | Archiveer onder metalcore

Release type: Re-release

Ralph : Het wordt me zelden zo gemakkelijk gemaakt een plaat te recenseren. Deze 'deluxe tour edition' van God Forbid's 'Gone Forever' is namelijk niets anders dan het album aangevuld met de EP 'Better Days' die aan datzelfde album vooraf ging en daarnaast nog de video's van 'Antihero' en 'Better Days'. Ik houd het dus kort.

Van beide releases staan in de LoM archieven recensies en daar zou ik U allen graag naar verwijzen. Het zou een beetje flauw zijn als ik het hierbij laat, temeer omdat een recensie ook een persoonlijk tintje dient te hebben, en wat dat betreft verschil ik (zij het maar een heel klein beetje) van mening met collega Ferdi, die de eerdere releases van commentaar voorzag. 'Gone Forever' is namelijk een plaat die niet in je collectie mag ontbreken als je van de nieuwe golf Amerikaanse bands houdt. Het beste album in een hele serie als je het mij vraagt. Chimaira, Hatebreed, Killswitch Engage, en ga zo maar door. Ik heb ze allemaal in huis, maar God Forbid gaat er met de hoofdprijs vandoor. Minder hardcore, meer metal, inventiever en heel intens.

Ik zei al dat ik het kort zou houden, en dat doe ik dan ook maar. Dit is duidelijk een release voor mensen die nog niets van God Forbid in de kast hebben staan, iedereen die het doet om de extra's raad ik aan op zoek te gaan naar de 'Better Days' EP.


  Geen score

Deel deze review met je vrienden

<< vorige volgende >>