Listen live to Radio Arrow Classic Rock
Infinited Hate - Revel In Bloodshed

Infinited Hate - Revel In Bloodshed

Label : Displeased Records | Archiveer onder death metal / grindcore

Release type: Full-length CD

Tormentor Erich : Het kan raar lopen in de metalen wereld. Zo was deze 'Revel In Bloodshed' cd van ons eigen Infinited Hate eerst bedoeld als een project van Sinister drummer Aad Kloosterwaard. Hij vroeg de hulp in van de andere twee Sinister leden Rachel Kloosterwaard en Ron v/d Polder, maar het zou bij een project blijven. Maar nu is Sinister opgedoekt en zal Infinited Hate blijven bestaan! Tja.

Naar eigen zeggen speelt de band een mix van oude death metal en snelle US death metal. Ik kan me hier redelijk in vinden, alhoewel er volgens mij toch iets te veel de nadruk op de snelle stukken wordt gelegd. En laat dit nou ook het minpuntje zijn (voor mij dan). Mede door het hoge tempo en de minimale solo's treed er na een aantal tracks toch een vorm van verveling op. Het album borduurt iets te veel op hetzelfde idee voort, jammer.

Laat je echter niet weerhouden om het album even te beluisteren. De zang van Rachel is erg zwaar, de drums zijn erg snel en het geweld dat men middels de muziek weet over te brengen is niet te zuinig. Als je de laatste tijd wel wat kon met albums zoals die van Hate en Killaman dan is dit album misschien ook wel wat voor jou.

Een aparte vermelding krijgt het artwork. Niemand minder dan Graal (o.a. Vader en Enslaved) heeft hier weer mooi werk afgeleverd.

<< vorige volgende >>