Listen live to Radio Arrow Classic Rock
Spiritual Holocaust - Feast Of Maggots

Spiritual Holocaust - Feast Of Maggots

Label : More Hate Productions | Archiveer onder death metal / grindcore

Release type: Full-length CD

Koen B. : Spiritual Holocaust heeft onlangs hun allereerste full-length album getiteld ‘Feast Of Maggots’ uitgebracht via het Russische label More Hate Productions. Het label heeft tot dusverre voornamelijk werk van Russische, Oekraïense en Wit-Russische groepen uitgebracht en af en toe een Turkse en Spaanse band, maar voor zover ik weet nog nooit een Finse band. Met Spiritual Holocaust is dat nu dus wel het geval. De CD kan in digitaal en CD-formaat worden aangeschaft via MHP’s Bandcamp pagina. Voor meer informatie over hun producten en indrukwekkende back-catalogus, bezoek dan MHP’s website.

‘Feast Of Maggots’ blies mij letterlijk aan flarden vanaf de eerste tonen. Spiritual Holocaust speelt old school death metal met referenties naar Gorguts, Six Feet Under en vergelijkbare U.S. acts, maar ook Dismember en Unleashed aanhangers zullen deze groep zeker weten te waarderen. Helaas ben ik niet bekend met de eerdere werkstukken van deze Finnen, zoals daar zijn ’Salute The Death’’Kingdom Of Cadavers’ (2013), maar die wil ik op zeker nog aan mijn verzameling toevoegen. Samengevat: ‘Feast Of Maggots’ is een old school death metal album dat eigenlijk niet genegeerd mag worden.
"> (2011) en ’Kingdom Of Cadavers’ (2013), maar die wil ik op zeker nog aan mijn verzameling toevoegen. Samengevat: ‘Feast Of Maggots’ is een old school death metal album dat eigenlijk niet genegeerd mag worden.

<< vorige volgende >>