Listen live to Radio Arrow Classic Rock
Khatano / Kundorez - Czech Madness

Khatano / Kundorez - Czech Madness

Label : Symbol Of Domination | Archiveer onder death metal / grindcore

Release type: Split cd

Koen B. : ‘Czech Madness’ is een split CD die wordt bevolkt door (acht nummers) en Kundořez (acht nummers exclusief een in- en outtro). Deze CD werd uitgebracht door Symbol Of Domination. Khatano werd opgericht in 2012 en bevat
(ex-)leden van o.a. Pathologist, Purulent Spermcanal en BloodyObsession. Zij hebben in 2013 de ‘Against This System’ demo uitgebracht. Over Kundořez heb ik eigenlijk niet veel informatie kunnen vinden, behalve dat het niet echt een band is maar een studio project.

De Khatano nummers zijn best saai als je het mij vraagt. Alle nummers klinken ongeveer hetzelfde, het geluid is suboptimaal en ik word niet wijs uit de muzikale richting die deze mannen hebben gekozen. Als je dan toch grindcore besluit te spelen doe het dan tenminste een beetje “over the top” en niet zo braafjes. Met de referenties naar hun vorige bands, had ik hier wat meer van verwacht. Kundořez doet het in dat opzicht een stukje beter. Nummers als ‘Mrdak Menzessni’ of ‘Manzelska Krizze’ knallen als de neten en dan maakt het geen ruk uit of je weet waar ze over zingen (of niet), want dat is nou juist wel weer charmant. Grindcore fans vallen zich geen buil aan dit splitje.

<< vorige volgende >>