Listen live to Radio Arrow Classic Rock
Goatpenis - Anesthetic Vapor

Goatpenis - Anesthetic Vapor

Label : Nuclear War Now! Productions | Archiveer onder black metal

Release type: Full-length CD

Koen S. : Underground met een grote ‘U’! Cultband die al sinds 1991 zijn blasfemisch zwart doodsmetaal uitspuwt over de aarde. Onder de naam ‘Suppurated Fetus’ zelfs al van 1988 en dat met als enige constante de gestoorde maniak Sabbaoth. We hebben het hier over het Braziliaanse Goatpenis, dat ons letterlijk overvalt met hun zevenentwintigste release sinds 1992. ‘Anesthetic Vapor’ is slechts de vijfde langspeler van dit Braziliaanse onderkruipsel en volgt al snel na ‘Apocalypse War’ uit 2016.

Wederom War metal met een grote ‘W’! Daverende drums, militaristische deuntjes en Ruige Riffs met een grote ‘R’! Luister gewoon naar ‘Excrementory Genocide’ of ‘Oppressive Ferric Noise’!
Vettiger dan massage olie en vuiler dan verse baby kak. En toch is er ruimte voor melodie: luister naar ‘Machiavelli Reputation – Chapter’, ‘Carnivorous Ability’ of het tragere ‘Pleasant Atrocities March’ en je vindt er zaligmakende melodieuze passages bij de vleet. Black Winds van Blasphemy komt ook een stukje meeschreeuwen op deze plaat. Mijn persoonlijke favoriet is het uitermate catchy en krachtige ‘Carnivorous Ability’, maar er staan nog een pak andere memorabele songs op ‘Anesthetic Vapor’. Een goede plaat om op loos te gaan en een aanrader voor iedereen, want wie dit niet goed vindt, moet beter luisteren!

<< vorige volgende >>