Listen live to Radio Arrow Classic Rock
Beseech - Drama

Beseech - Drama

Label : Napalm Records | Archiveer onder gothic metal

Release type: Full-length CD

Aernout : Erg vaak komt het niet voor dat een CD bij mij de eerste luisterbeurt niet overleefd, maar dit Oostenrijkse Beseech is het wel degelijk gelukt. Of dat nou komt door de concurrentie (check de scores voor mijn andere reviews deze maand), doordat ik gisteren Detonation weer live heb gezien of doordat het gewoon een kut-CD is, ik weet het (nog) niet, maar dat het een feit is, dat staat buiten kijf. Drie nummers hield hij het uit. Morgen nog maar eens proberen.

De volgende dag: Jeetje, wat een gemakkelijke muziek. En wat een slechte Peter Steele kloon is die zanger. De vrouwelijke zang is in orde, maar verder vind ik een willekeurige plaat van Him interessanter dan dit 'Drama' van Beseech.

De dag daarna: Sorry hoor, maar ik zie het gewoon echt niet zitten in deze release. Ik bedoel, het is allemaal niet slecht, heus niet, maar ik word geen enkel moment gegrepen, niets wekt mijn interesse, en dat ik met mijn oog de klok op mijn display in de gaten hou is volgens mij ook geen goed teken. Beseech en hun 'Drama' is voor de die-hard gothic fans die liever eten wat ze al eeuwen eten en bang zijn voor iets nieuws.

<< vorige volgende >>