Listen live to Radio Arrow Classic Rock
Dharma Storm - Not An Abyss Prey

Dharma Storm - Not An Abyss Prey

Label : Eigen beheer | Archiveer onder heavy / power metal

Release type: Full-length CD

Jori : Driedubbel kut en ondubbelzinnige bagger, ik heet u welkom bij de review van ‘Not An Abyss Prey’ van de Italiaanse kneuzen van Dharma Storm.

Waar moet ik in vredesnaam beginnen bij dit misbaksel? Toen ik op de promosheet woorden zag staan als progressieve melodische metal had ik toch alles verwacht behalve dit. Al bij de openingstonen van ‘Immortal Crew’ spat de onkunde van de songwriting er vanaf, maar op het moment dat zanger Marco zijn abominabele scheur open trekt beginnen mijn oren pas echt te bloeden. Het komt zelden voor dat ik ergens echt niet naar kan luisteren, maar dit was een van die zeldzame momenten. Knarsetandend zet ik toch nog even door en daar komt verdomme ook nog een accordeon voorbij die het niveau zo mogelijk nog verder naar beneden trekt. Intussen de eerdergenoemde promosheet al drie keer gecheckt of dit toch wel echt het papiertje is wat bij deze cd hoort. Het progressieve moet ik waarschijnlijk zoeken in het feit dat de verschillende stukken “muziek” met beschamende timingfouten aan elkaar geplakt zijn?

Vele wegen leiden dan naar Rome, maar het is te hopen dat er niet al te veel wegen vanuit Rome naar de rest van de wereld leiden. Ik gun het de rest van de wereld namelijk van harte om van deze klerezooi verschoond te blijven. Voor dit soort ellende bestaat werkelijk maar één doel: de vuilnisbelt.

<< vorige volgende >>