Listen live to Radio Arrow Classic Rock
Ragnarok - Blackdoor Miracle

Ragnarok - Blackdoor Miracle

Label : Regain Records | Archiveer onder black metal

Release type: Full-length CD

Wilf : De echte Noorse black metal van weleer is met een zaklampje te zoeken. De meeste bands hebben inmiddels andere dingen aan hun hoofd. Dat vind Ragnarok niet erg want zij blasten gewoon verder zonder gebruik te maken van zangeresjes, keyboards en breakbeats.

Dat zij hiermee inmiddels een schare fans hebben bemachtigd en bovendien een aardige muzikale prestatie weten neer te zetten moge duidelijk zijn. Toch is Ragnarok niet het middelpunt van de belangstelling in de metalpers. Dit jaar proberen de heren daar wat aan te veranderen door de release van 'Blackdoor Miracle' en het zoveel mogelijk toeren door de wereld. 'Blackdoor Miracle' is een album dat van begin tot eind een flinke portie black metal over je heen stort. Het album heeft een prettige productie die door Tommy in de Abyss Studio gerealiseerd is. De troef van Ragnarok is het gemak waarmee je oren de gitaarriffs in je hersenpan griffen.

Om het tienjarige bestaan van Ragnarok te vieren zal er dit jaar nog een speciale release te verwachten zijn, waarschijnlijk van het oudere werk. Met dit album is er in ieder geval al genoeg te vieren voor het Noorse gezelschap.

<< vorige volgende >>