Listen live to Radio Arrow Classic Rock
Between Us - Regrets & Apologies

Between Us - Regrets & Apologies

Label : Burning Heart Records | Archiveer onder hardrock / aor

Release type: Mini-CD

Pim S. : De hardcore punkband Between Us levert met dit "Regrets & Apologies” een mini af die net iets meer dan een kwartier duurt. Zes nummers lang is dit ouderwets raggen en het gaspedaal wordt nauwelijks losgelaten. Voer voor de liefhebbers dus.

Between Us is een band die naar eigen zeggen hun stijl nooit zal veranderen en trouw blijft aan haar hardcore roots. Het zal ze dan ook een zorg zijn of de media vindt dat hardcore/punk niet meer trendy is. Op deze plaat zijn ze dan ook zeker niet trendy. Wat is Between Us dan wel? Hard, snel, gemeen en oprecht. Dit is gewoon goed ouderwets spul. Vandaag de dag wordt deze stijl nog steeds veel gemaakt, maar het voegt zelden iets toe aan de massa van releases die ons overspoelt. Between Us doet dat gelukkig wel.

In het verleden heeft de band twee seven-inches uitgebracht en dit is dus het eerste werk van hun hand dat beschikbaar is voor een groter publiek. Met deze mini maakt de band in ieder geval een goede en volwassen indruk. Een full length zou wat meer variatie kunnen gebruiken, maar verder is dit gewoon een lekker schijfje.

<< vorige volgende >>