Listen live to Radio Arrow Classic Rock
Pentagram (Chile) / Unaussprechlichen Kulten - Ritual Human Slaughter / La Mujer, El Diablo y El Permiso de Dios

Pentagram (Chile) / Unaussprechlichen Kulten - Ritual Human Slaughter / La Mujer, El Diablo y El Permiso de Dios

Label : Iron Bonehead Productions | Archiveer onder death metal / grindcore

Release type: 7"

Pim B. : Leuke split single van twee van de meest aansprekende Chileense death metal bands. Liefhebbers van death metal horen Pentagram (Chile) eigenlijk gewoon te kennen. De band bestaat sinds 1985 maar in 2013 verscheen het debuut ’The Malefice’. Het nummer ‘Ritual Human Slaughter’ op deze single is het eerste nieuwe nummer dat verschijnt na de release van ‘The Malefice’. Het is een prima nummer dat mij doet denken aan Infernäl Mäjesty maar dan meer met een death metal insteek. Het doet uitkijken naar een volgend album.

Unaussprechlichen Kulten is een jongere band en bestaat sinds 1999. Hun stijl ligt meer in het straatje van bands als Sadistic Intent, Immolation of Incantation. Op deze 7” staat een intro en het nummer ‘Baphomet Pan Shub-Niggura’ dat prima aansluit op het materiaal van hun laatste album ’Baphomet Pan Shub-Niggurath’.
Overigens zal de oplettende lezer denken dat ik een schrijffout gemaakt heb in de titel van het nummer van Unaussprechlichen Kulten. Dit is echter niet het geval. Een prima release van twee gave Chileense bands


  Geen score

Deel deze review met je vrienden

<< vorige volgende >>