Listen live to Radio Arrow Classic Rock
S.I.N. - Somewhere Into Nowhere

S.I.N. - Somewhere Into Nowhere

Label : MTM Music | Archiveer onder

Release type: Full-length CD

Guus : Eind juli 2002 hebben gitarist Andler en de Britse zanger Jason Marks de band S.I.N opgericht. S.I.N staat voor Somewhere Into Nowhere en zo hebben ze ook hun debuut genoemd. De band stond voor het muzikale dilemma hoe men hun idee├źn en gedachten kon uitwerken en tot uiting kon brengen. De bandnaam zo betekenen een stap in het onbekende en het begin van een nieuw muzikaal avontuur. Men startte in de volgende opstelling: Jason - vocals, Deddy Andler - guitars, Alexander Hlousek - drums en Wolfgang Frank - bass.

De band besloot snel de House of Audio studio in te duiken om de plaat op te nemen die bestaat uit tien liedjes. De stijl van de band kan het best omschreven worden als krachtige hardrock die varieert van ballads tot snelle rockers. De beste nummers op de cd zijn denk ik het
titelnummer, 'Learning To Live', 'Freefalling' en het AOR-achtige 'All Or Nothing'. Ik vind dat de nummers een eigen geest en karakter hebben, en de productie, die gedaan is door het duo Andler/Frank, en sound is goed gebalanceerd. Een aanwinst voor de melodieuze hardrock collectie.

<< vorige volgende >>