Listen live to Radio Arrow Classic Rock
Roadkill - Land Of The Dead

Roadkill - Land Of The Dead

Label : Eigen beheer | Archiveer onder heavy / power metal

Release type: Full-length CD

Koen B. : Hèhè, het heeft de heren van Roadkill behaagd om, vijf jaar na hun vorige MCD release 'Dark Side', eindelijk weer eens met een full-length op de proppen te komen! Jullie konden al het een en ander lezen over de opnamesessies in het studio report dat we twee jaar terug publiceerden, maar het is best fijn om niet langer naar gebakken lucht te hoeven luisteren en zelf een oordeel over de muziek te kunnen vormen. 'Land Of The Dead' is overigens het snelst verkrijgbaar via de webstore van Roadkill voor (slechts) tien Euro.

Roadkill focust zich echter op kwaliteit in plaats van kwantiteit en 'Land Of The Dead' laat de gestage groei en volwassenheid van deze Rotterdamse groep zien. Alle nummers zijn goed gecomponeerd en de productie is zeer energiek. Dit is gewoon een hele goede heavy metal CD die opgeleukt wordt met enkele prachtige melodieën. Nu het einde van het jaar nadert is het tijd om de balans op te maken en dan kom je tot de conclusie dat 'Land Of The Dead' een van de beste, zo niet de beste Nederlandse heavy metal CD van 2012 is geworden.

Ik waardeer de inzet die de band binnen het Nederlandse heavy metal wereldje toont met hun eigen Roadgrill festival en dergelijke in eigen beheer uitgebrachte CD's. Zeshonderdzesenzestig "horns up” voor Roadkill en een dikke 88 punten voor 'Land Of The Dead'!

<< vorige volgende >>