Listen live to Radio Arrow Classic Rock
Scent of Flesh - Roaring Depths of Insanity

Scent of Flesh - Roaring Depths of Insanity

Label : Eyes Of Sound | Archiveer onder

Release type: Full-length CD

Monique : En weer zo'n kwaliteitsband uit Finland! Scent Of Flesh heeft al twee demo's uitgebracht (Drowned Into Darkness - 2001 & Towards Eternal Lost - 2002). Hiermee wisten zij de aandacht van Black Lotus Records te trekken. In february 2002 tekenden ze een contract en begon te werken aan hun eerste full-length release. En hier issie dan: "Roaring Depths Of Insanity”, 10 tracks, agressieve Death Metal +melodie…wat een plaat!!!

Ik heb nogal de neiging om lange reviews te schrijven, maar deze keer hou ik het kort. Het is gewoon een dijk van een plaat! Beukende riffs, melodie, bruut geweld, krijsen, grommen, dubbele vocalen, solos, "weeps” (heerlijk!), zeer gevarieerd en het geheel werkt aanstekelijker dan een barbecue-feestje in een kruitfabriek…tja, wat moet je dan nog zeggen? Oneindig doorleuteren over de geniale combinatie tussen brutaliteit en melodie? Hardop mediteren over het geweldige bang-gehalte van deze plaat? Nogmaals de band's originaliteit de hemel in prijzen? Neu, dat doen we maar eens niet! Het enige dat ik ga zeggen is: " Als je van catchy Death Metal houdt, aanschaffen dit ding!”

Mijn advies: stop met lezen ren naar de winkel en verwen jezelf maar eens lekker met dit schijfje….ondertussen ga ik nog maar eens lekker achterover zitten en gooi "Roaring Depths Of Insanity” nog maar een keer in de Cd-speler….vooruit, nog maar een keertje…nog eens….

<< vorige volgende >>