Listen live to Radio Arrow Classic Rock
Devious - Vision

Devious - Vision

Label : Deity Down Records | Archiveer onder death metal / grindcore

Release type: Full-length CD

Koen B. : Na het verschijnen van de 'Domain' CD heeft het vreselijk gerommeld in de bezetting van Devious: de originele vocalist Arnold Oude Middendorp nam zijn stekkie achter de microfoon weer in en oudgediende Sven Van Toorn werd vervangen door bassist Daniël Centiago (Escutcheon). De band was op vele podia met grote namen te zien en men is nu zover om de meest cruciale plaat in haar carrière te gaan promoten. De CD werd geproduceerd door de belangrijkste man bij Devious: Guido De Jongh en hij werd hierbij geassisteerd door Jochem Jacobs (Textures).

Ik had hoge verwachtingen met betrekking tot deze CD en het doet mij deugd dat deze volledig worden ingelost met 'Vision'! Elk nummer is een kunstwerkje op zich en openbaart zich pas volledig na meerdere luisterbeurten. Er staan geen vullertjes op deze schijf en ieder nummer heeft het in zich om een instant klassieker te worden. Muzikaal begeeft elk individueel bandlid zich op een hoog niveau en de creativiteit is onmeetbaar. Deze CD kan met gemak geoormerkt worden als één van de beste death metal CD's die ooit in Nederland verscheen en JIJ, JIJ en zelfs JIJ moeten niet te lang dralen om dit meesterwerk aan je collectie toe te voegen.

In december supporteert Devious Entombed en Merauder tijdens hun Europese tournee, dus laat die kans niet aan je voorbij gaan…

<< vorige volgende >>