Listen live to Radio Arrow Classic Rock
The Duskfall - Lifetime Supply Of Guilt

The Duskfall - Lifetime Supply Of Guilt

Label : Metal Mind Productions | Archiveer onder death metal / grindcore

Release type: Re-release

Patrick : 'Lifetime Supply Of Guilt' (2005), het derde album van het Finse The Duskfall, is zonder twijfel een fraai album dat wellicht zelfs als het sterkste van de vier albums van de Finnen gerekend mag worden. Het Poolse Metal Mind Productions heeft het op zich genomen het album van dit inmiddels ter ziele zijnde vijftal opnieuw uit te geven in een gelimiteerde, genummerde uitgave van 2.000 stuks.

Mocht Gothenburg death je na aan het hart liggen en je deze release toch nog niet kennen (hoe is dat mogelijk?) dan niet langer getreuzeld en halen dat ding. Je mag hier - ook al weet de band zich niet echt te onderscheiden van andere Zweedse death bands - gerust spreken van een klein meesterwerkje. Voor hen die het niet kennen: The Duskfall speelt en mix van agressie en melodie en doet denken aan bands als In Flames, At The Gates, Soilwork en Arch Enemy. Als dat de liefhebbers nog niet genoeg zegtā€¦

Net als op de oorspronkelijke release kom je hier tien nummers tegen; geen bonusmateriaal zoals live tracks of nummers van een demo. Gewoon de uitgave zoals die in 2005 ook in de winkels lag. Het enige verschil zit hem in het feit dat de nummers digitaal geremastered zijn, op een goudkleuring schijfje gedrukt zijn en in een digipack gepresenteerd worden. Niet direct iets om voor naar de winkel te rennen als je het album al hebt, maar wel een ideale kans om deze schijf alsnog in huis te halen.


  Geen score

Deel deze review met je vrienden

<< vorige volgende >>