Listen live to Radio Arrow Classic Rock
Bloodsin - Tales From The Dissecting Table

Bloodsin - Tales From The Dissecting Table

Label : Eigen beheer | Archiveer onder death metal / grindcore

Release type: Full-length CD

Evil Dr. Smith : Drup, drup…
[de kettingzaag slaat aan]…
Aaaaaarrgghghhhh!!!
[gorgelend geluid van een jongedame die stikt in haar eigen bloed]

Zo, dus jij wilt het lomp? Jij houdt het liever smerig en simpel? Geen gezwam over akkoordenschema's, gezwets over gitaarsolo's of gezeur over melodietjes? Hell no, fuck off! Jij wilt rauwe, afgekloven, uitgebeende death metal! En met death metal bedoel ik dan ook DET METTOL! Grof, banaal, stinkend en onbehouwen boerse ploertenmetal, ontdaan van elk gevoel en complexiteit, tenzij je romantische gevoelens krijgt van teksten over bijvoorbeeld een bloedende maagd wiens stembanden zijn uitgesneden en waar haar sponzige hersenen eruit worden gezaagd en overgeheveld in het lichaam van een langzaam in ontbinding verkerend mannelijk lijk. Ja, ons aller smoezelig vunzige Cannibal Corpse adepten: we gaan weer voor pus, gore and more!

't Twentse zootje ongeregeld genaamd Bloodsin gaat al een jaar of acht zuipend en slashend door het leven, maar afgezien van een demootje en een live EP is er nu pas de eerste volwaardige collectie bloeddoordrenkt slachtafval. De band is de voortzetting van Pernicious rondom de gitaristen Laurens Bos en Henri Andres, maar toen hun andere Perniciousmaatje zanger Coen Tabak er tabak van had (huh-huh) en vervolgens ging rioolputjesscheppen in Devious, zijn ze op zoek gegaan naar de grootste drinkebroer van Oost-Nederland. Hun oog en bierglas viel op Bjorn van Toorn (ex-Death Squad) en zijn volle, zware gootsteenontstoppende doodsrochel klinkt alsof hij continu loopt te knagen op een Argentijnse steak gegrild van drie Dwaze Moeders.

Mijn weeïge hersenmassa wordt van vocht onttrokken door deze monolithische death metal stormram en begint te knisperen als een droog Zweeds knäckebrödje met daarop Hollandse sandwich spread. Bloodsin ploegt linksom als een grotendeels grooveloze Grave, Dismember en Nihilist, maar rechtsom als hun lijkengravende landgenoten zoals Severe Torture, Brutus en Putrefied. Een beetje oude school met Hollandse nieuwe dus. Mijn pakkie aan is het niet helemaal, maar er zijn genoeg rompenproppende boerenlullen die geen genoeg krijgen van dit type dwars door je smoel beukende death metal roffels. Het geheel wordt hier en daar opgevrolijkt met veel te lange en zeer onsmakelijke, dus uiterst vermakelijke samples uit ranzige horrorflicks als Zombie Holocaust. Rottende kadaverlijken die te beroerd zijn om voor een paar rotcenten deze, in zijn stijl zeer verdienstelijke en smeuïge bloedproppen in te slikken, kunnen ook hun Hollandsche krentengedrag etaleren op de site alwaar al deze bloederige death metal bytes in zijn geheel gratis te downloaden zijn.


  Geen score

Deel deze review met je vrienden

<< vorige volgende >>