Listen live to Radio Arrow Classic Rock
Hot Buttered Anal - Lies

Hot Buttered Anal - Lies

Label : | Archiveer onder punk / hardcore

Release type: Full-length CD

Wilmar : Ik weet het, in het verleden konden wij niet goed door één deur, maar er is toch niets aan de hand als jij aan jouw kant van het heelal blijft en ik aan de mijne? Voor de duidelijkheid: het heelal is toch groot genoeg zodat we geen last van elkaar hebben? Waarom bemoei je je dan nog steeds met mijn leven door onschuldige omstanders te inspireren om dingen te doen die mij diep kwetsen. Zo heb je Horst mij een cd laten sturen van het Amerikaanse Hot Buttered Anal die ik voor nummer 83 moest recenseren. Toen zat ik er emotioneel helemaal doorheen, maar het grieft mij ten zeerste om te zien dat je Horst weer voor je karretje hebt gespannen zodat hij mij ook de tweede cd van dit puberale gezelschap uit Providence heeft opgestuurd.

Als je zoon is gestorven voor onze zonden, waarom kan Hot Buttered Anal dan nog steeds muziek uitbrengen? En nog wel onder contract? Je moet toch goed begrijpen dat het deze band in het geheel ontbreekt aan zelfkennis, hun eerste nummer op 'Lies' heet immers 'We're Not Retarted', en dat zijn ze wel. Die hele cd getuigt van achterlijkheid. En dan durven ze ook een open brief aan jou te schrijven, over wat jij allemaal fout doet. Zoals dat debacle met die gozer die in Virginia een paar pistolen op school leeg schoot, dat dingetje met die Duitse dictator (hoe heette hij ook alweer…) en of de kippen boosaardig zijn…

Wat is er toch mis met even je voet naar beneden te laten stampen, toevallig op de oefenruimte van Hot Buttered Anal? Of even een vingerwijzing te doen op het moment dat ze Thomas Street oversteken richting het Fleur de Lys-huis ofzo… Even zo… Splet… Om het goed te maken, sta ik het toe dat je Horst inspireert om mij de nieuwe Nightwish te sturen. Dat haat ik zo mogelijk net zo erg, maar voor wat hoort wat, nietwaar?

<< vorige volgende >>