Listen live to Radio Arrow Classic Rock
The Scourger  - Dark Invitation To Armageddon

The Scourger - Dark Invitation To Armageddon

Label : Cyclone Empire | Archiveer onder speed / thrash metal

Release type: Full-length CD

Tormentor Erich : Als ik hier bij de Lords maar ook op andere webzines de recensies die tot nu toe zijn geschreven over The Scourger er eens op nalees dan kom ik redelijk vaak dit tegen: "Het klinkt als een mix van At The Gates, Arch Enemy, In Flames en Destruction. De band gaat al sinds 2003 prat op fijne ouderwetse thrash metal en surft hierdoor niet ineens mee op de laatste thrash hype. Men voegt niets toe aan het genre, maar men levert wel albums af met voldoende kwaliteit”.

En ook deze keer is het raak. Met 'Dark Invitation To Armageddon' leveren de Finnen deze keer een album van bijna een uur speeltijd af, inclusief twee bonus tracks. Een enkele keer lekker snel, vaak met melodieuze solo's en aparte breaks in de songs en een enkele keer met de synthesizer op de achtergrond als sfeerversterker. Het is net zoals op de voorgaande albums allemaal weer aanwezig. De stevige productie en die echte metal hoes (getekend door Joe Petagno die ook voor Motörhead hoezen ontwierp) maken het geheel feestelijk af.

Mocht U wat The Scourger betreft tevreden zijn met meer van hetzelfde, dan gaat gerust Uw gang. Bent U op zoek naar wat meer uitdaging, zoek dan nog even verder.

<< vorige volgende >>