Listen live to Radio Arrow Classic Rock
Black Thoughts Bleeding - Tragedy Of Evolution

Black Thoughts Bleeding - Tragedy Of Evolution

Label : Eigen beheer | Archiveer onder metalcore

Release type: Demo

Patrick : Black Thoughts Bleeding is een Duits vijftal uit de buurt van Keulen dat zich presenteert met hun drie nummers tellende demo 'Tragedy of Evolution' waarop goed doordachte metalcore is terug te vinden.Op 'Hearts Got Broken', 'Stomachion' en 'Escape' worden invloeden van metal en hardcore samengevoegd. Het is niet r├╝cksichtslos rampetampen, maar de ervaringen die de bandleden met zich meebrengen (Circle Of Grin, Korored) is goed terug te horen in de nummers.

De opbouw van de tracks is goed en met de vele wisselingen in zang, wat niet iedereen zal aanspreken, is ook variatie gewaarborgd. Het gebrul en gekrijs van zanger Dominik had nog wat dikker en dieper gemogen om het contrast met de zuivere vocalen nog groter te maken. Daarnaast mag Black Thoughts Bleeding nog wat meer zoeken naar een echt eigen geluid, de riffs hebben soms wat weg van Neaera, maar voor een vijftal dat slechts zo kort bij elkaar is, is deze demo zeker overtuigend.

Zelf ook eens een oordeel over vellen? Een buil kun je je er in ieder geval niet aan vallen: de nummers zijn voor nop van de website van de band te downloaden.

<< vorige volgende >>