Listen live to Radio Arrow Classic Rock
Black Cobra - Feather And Stone

Black Cobra - Feather And Stone

Label : At A Loss Recordings | Archiveer onder different metal

Release type: Mini-CD

Jasper : De gordels zijn weer om, de stofbrillen zijn opgezet, en het duin-parcours is vers uitgezet. Laat dat nieuwe Black Cobra werk maar komen! Black Cobra gaat weer exact door waar het de vorige keer met 'Bestial' gestopt was, en dus is het weer smakelijk zandhappen met deze twee raggende stoner-Latino's.

Speciaal voor de Amerikaanse- en Europese markt is de 'Feather And Stone' EP uitgebracht; vijfentwintig minuten vol fuzzy duinrally-stoner waar je astmatische vriendin het direct benauwd van krijgt. Waarom ze het plaatje niet net als in Japan ook als een split met Eternal Elysium hebben uitgebracht mag Joost weten, minder lekker wordt de Black Cobra bijdrage er in ieder geval niet op. De twee ex-Cavity/16 leden lijken zich net iets meer gefocussed te hebben op songs deze keer, en houden zich op 'Thanos' zelfs een compleet nummer in door de luisteraar met cleane gitaren te bedwelmen. Wazig in je hoofd wordt je toch wel, zelfs in de korte tijd dat Black Cobra je onder handen neemt, laat dat maar aan deze twee "bedwelmings-experts” over. Alsof je aan je oren door een modderige wasstraat wordt getrokken, zo meeslepend klinkt Black Cobra!

Als een prettig extraatje op dit schijfje zijn er een aantal video-beelden toegevoegd die de band in al haar levende glorie laat zien op het Tilburgse Roadburn Festival van dit jaar. Hopelijk komen ze nog snel weer een keer terug, deze kartonnen EP smaakt in ieder geval naar meer!

<< vorige volgende >>