Listen live to Radio Arrow Classic Rock
Onslaught - Live Polish Assault 2007

Onslaught - Live Polish Assault 2007

Label : Metal Mind Productions | Archiveer onder speed / thrash metal

Release type: DVD/Video/Blu-ray

Koen B. : Eindelijk is de (door mij) lang verwachte live DVD van Onslaught op de markt gekomen. Deze werd opgenomen in de Stodola Club te Warschau (Polen) op 12 februari van dit jaar. Het pakketje heeft een 5.1 dolby digital geluid, een compleet concert en als bonus een interview met frontman Sy Keeler en gitarist Nige Rockett, een vier nummers tellend optreden uit Japan van september 2006, twee-en-half nummer als audio opname uit Bristol (1987), een foto gallerij, biografie, plaatjes en weblinks. De totale speelduur komt daarme op ongeveer 115 minuten.

Dat ziet er goed uit zult u misschien denken. Wees echter gewaarschuwd want de bonussen stellen eigenlijk geen reet voor en het geluid van het concert is ver beneden de maat. Ik stel voor geluidsman
Piotr Brzezinski standrechtelijk te executeren, te kielhalen of een set nieuwe oorschelpen aan te meten, want deze kerel bakt er werkelijk niks van. Gelukkig haalt Onslaught een ruime voldoende (de paar speelfoutjes zij hen vergeven) en de meeste klassiekers en knallers van hun nieuwe schijf ’Killing Peace’ zijn vertegenwoordigd. Muzikaal 100 procent in mijn straatje en 100 procent thrash metal. De maximale score blijft echter achterwege wegens mager geluid en dito bonusmateriaal.

Tracklist Polen:
Intro
Let There Be Death
Angels Of Death
Thermonuclear Devastation
Killing Peace
Fight With The Beast
Metal Forces
Twisted Jesus
Intro
Flame Of The Antichrist
Shellshock
Demoniac
Burn
Power From Hell

Tracklist Japan:
Let There Be Death
Angels Of Death
Demoniac
Power From Hell

Tracklist Bristol:
Metal Forces
Let There Be Rock / Let There Be Death

<< vorige volgende >>