Listen live to Radio Arrow Classic Rock

prijsvraag

Doe mee en maak kans op geweldige prijzen.

EINDHOVEN METAL MEETING KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 4 x 1 DAG-ticket naar keuze voor de Eindhoven Metal Meeting op 15 en 16 december in de Effenaar te Eindhoven. En wat gaan we daar allemaal beleven?

15 december: Baptism, Blaspheme, Carpathian Forest, Cult Of Fire, Dark Tranquillity, Deströyer 666, Diabolic, Disharmonic Orchestra, Dool, Dystopia, Endezzma, Haunted, Pentacle, Spasm, Verwoed.

16 december: Anomalie, Antropomorphia, Audn, Balfor, Coroner, Darkane, Darkfall, Destillator, Extreme Noise Terror, Ghaal’s Wyrd, Jess And The Ancient Ones, Master’s Hammer, Merciless, Mortal Strike, Our Survival Depends On Us, Sabiendas, Tankard, The Great Old Ones, Venom.

Wie is de gever: Eindhoven Metal Meeting

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor dit prettige feestje winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: Keuzes, keuzes, keuzes… Maar welke dag ik ook ga, ik weet zeker dat het weer ouderwets geweldig gaat worden.

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp EINDHOVEN METAL MEETING PLUS DE DOOR JOUW GEWENSTE DAG voor 30 november 2017 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 30 november 2017 per e-mail bericht.


WOLVES IN THE THRONEROOM – 013 TILBURG KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 2 maal twee tickets voor de show van Wolves In The Throneroom en Aluk Todolo op 29 november 2017 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Wolves in the Throne Room vond in 2006 het genre black metal opnieuw uit met hun muziek die een ode is aan regenstormen, de geur van brandend hout en de ontembare energie die heerst binnen de Noord-Amerikaanse bossen. En daar word ik wel vrolijk van!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Wolves In The Throneroom voor 24 november 2017 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 24 november 2017 per e-mail bericht.


XMASS IN HELL – GEBOUW-T BERGEN OP ZOOM KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 2 x 2 kaartjes voor de Xmass In Hell Tour met medewerking van Six Feet Under, Incite, Nucleust, X-Tinxtion en Infernal Tenebra op 7 december in Gebouw-T te Bergen Op Zoom.

Wie is de gever: Gebouw-T Bergen Op Zoom

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor dit prettige feestje winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: “Six Feet Under (US) zal voor de eerste keer in Europa het in februari uitgekomen nieuwe wapenfeit "TORMENT" live ten gehore brengen. Voor mij een bijzonder goede reden om weer eens richting Gebouw-T te reizen.”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp XMASS IN HELL voor 3 december 2017 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 3 december 2017 per e-mail bericht.