Listen live to Radio Arrow Classic Rock

prijsvraag

Doe mee en maak kans op geweldige prijzen.

ROBBY VALENTINE KAARTEN & GOODIES ACTIE


Wat valt er te winnen: 2 maal een VIP arrangement voor de CD release party van het album 'The Alliance' van Robby Valentine in Purmerend, op 16 juni 2018. Je krijgt bovendien een goodiebag met een CD en een t-shirt, een ontmoeting met Robby Valentine en je mag een introducee meenemen. De goodiebag is wel alleen voor jou.

Wie is de gever: Robby Valentine

Wat is de vraag: Wil jij dit Robby Valentine pakket winnen? Dan mag je diep gaan! De opdracht, zing een stukje tekst van Robby Valentine op een bijzondere locatie en film dit. Tussen de hooligans, bovenop een kerktoren, het maakt niet uit waar, het maakt niet uit hoe vals. Je mag je video opsturen (via een filetransfer), of zelf op YouTube zetten en de link sturen.

Uit de deelnemers trekken wij twee gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met de link naar de video, met als onderwerp Robby Valentine voor 1 juni 2018 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op of vlak na 1 juni 2018 per e-mail bericht.