prijsvraag

Doe mee en maak kans op geweldige prijzen.

BIERNAVIGATIE - METAL BIERPAKKET ACTIE


Wat valt er te winnen: Twee bijzonder leuk gevulde bierpakketten met een metalen touch, bestaande uit acht soorten, waaronder Iron Maiden "Trooper" bier.

Bier en Metal houden van elkaar! Dat weten de heren achter de succesvolle speciaalbier webshop "BierNavigatie" al jaren. Naast dat vele metalliefhebbers graag hun pilsje drinken, zien ze ook steeds meer metalliefhebbers die de weg naar het speciaalbier vinden. Met meer dan 1000 speciaalbieren in de webshop is er keuze genoeg voor al die headbangers! Voor de mensen die niet kiezen kunnen tussen al dat lekkers, zijn er een aantal vette bierpakketten samengesteld.

Wie is de gever: BierNavigatie.nl

Wat is de vraag: Wil jij kans maken op zo een bijzonder smakelijk pakket? Bedenk dan het juiste antwoord op de volgende vraag: Uw hoofdredacteur staat niet alleen bekend om zijn liefde voor metal, maar ook om zijn liefde voor een bepaalde biersoort die hij het liefst met liters tegelijk achterover slaat. Welke voor soort bier is dit? (Hint: sommigen noemen het ook wel eens kauwgomballenbier).

De pakketten zullen worden verloot onder de inzenders van de correcte antwoorden.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp BierNavigatie voor 15 juli 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Deelname is alleen voor achttien jaar en ouder.

band image


ROTOSOUND BRITISH STEELS - GUITAR STRINGS GIVEAWAY


Wat valt er te winnen: 12 keer een set Rotosound British Steel BS10 regular gitaarsnaren

De gitaar is onmisbaar in rock en metal. Je sound begint bij je snaren en Rotosound heeft zijn producten ontwikkeld in nauwe samenwerking met gitaar legendes als Jimi Hendrix, Brian May, Angus Young, Jeff Beck, Steve Harris en Paul Allender.

Wie is de gever: Rotosound Guitar strings

Wat is de vraag: In welk jaar werd Rotosound opgericht?

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Rotosound voor 31 juli 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl. Uit de inzendingen trekken wij niet minder dat twaalf gelukkige winnaars die de uitstekende kwaliteit van deze langlopende snarenfabriek zelf mogen ervaren.


CITYROCK LEEUWARDEN FESTIVAL KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: 1 x 2 tickets voor Cityrock Leeuwarden 2014 op 8 augustus in Leeuwarden, waar onder andere zullen optreden Within Temptation, Moonkings, Xandria, The Deaf, The Dirty Denims en Lyonite.

Wie is de gever: Cityrock Leeuwarden 2014

Wat is de vraag: Wil jij dit geweldige festival meebeleven? Stuur ons dan een mail met daarin de volgende tekst: Sfeervol rocken in een sfeervolle stad? Dat zien mijn partner en ik wel zitten!

Uit de inzenders trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Cityrock voor 31 juli 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 31 juli 2014 per e-mail bericht.


INTO THE GRAVE FESTIVAL KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: 1 x 2 tickets voor Into The Grave 2014 op 9 augustus in Leeuwarden, waar onder andere zullen optreden Megadeth, Vader, Solstafir, Gorguts, Flotsam & Jetsam, Havok, Vanderbuyst, Hacride, Teethgrinder, Grand Exit en Mors Principium Est.

Wie is de gever: Into The Grave 2014

Wat is de vraag: Wil jij dit geweldige festival meebeleven? Stuur ons dan een mail met daarin het antwoord op de volgende vraag: De eerste editie van dit festival had plaats moeten vinden in 2010, maar ging - al waren alle voorbereidingen al getroffen - niet door. Wat was de reden voor deze afgelasting?

De kaartjes zullen worden verloot onder de inzenders van de correcte antwoorden.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Into The Grave Festival voor 31 juli 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 31 juli 2014 per e-mail bericht.


PRONG - DYNAMO EINDHOVEN KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: 2 x 2 tickets voor het concert van Prong en Bliksem in Dynamo Eindhoven op 27 juli 2014

Wie is de gever: Dynamo Eindhoven

Wat is de vraag: Wil je dit concert bijwonen? Stuur ons dan een e-mail met daarin de tekst: "De band mag gezien worden als een van de heftigse riff monsters uit de (alternative)rock en metalscene. En dat wil ik niet missen!"

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Prong voor 23 juli 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 23 juli 2014 per e-mail bericht.


PYKMAX HIGH PERFORMANCE GUITAR PICKS ACTIE


Wat valt er te winnen: Vijf Pykmax High Performance Guitar Picks

Wie is de gever: Pykmax

Wat is de vraag: Wil deze plectrum graag hebben? Stuur ons dan een mail met daarin de volgende tekst: "Ik wil graag wel eens zien hoe mensen raar kijken als ik gitaar speel met zo'n Pykmax in mijn hand."

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp PYKMAX voor 1 augustus 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Aliassen worden geweigerd.


SOUNDGARDEN - SUPERUNKNOWN 20TH ANNIVERSARY GIVE AWAY


Wat valt er te winnen: Twee exemplaren van de dubbel CD 'Superunknown - Deluxe Edition' van de jaren 90 grunge legende Soundgarden.

Wie is de gever: Universal Music

Wat is de vraag: Wil jij kans maken op deze fraaie re-release? Geef dan het juist antwoord op de volgende vraag: Hoeveel Grammy Awards heeft de band in zijn carrière gewonnen?

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Soundgarden voor 1 augustus 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de juiste inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Aliassen worden geweigerd.


STONEHENGE FESTIVAL KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: 1 x 2 tickets voor Stonehenge 2014 op 26 juli in Steenwijk, waar onder ander zullen optreden Obituary, Immolation, Possessed, Impaled Nazarene, Entrails, Cattle Decapition, Sinister, Fleshgod Apocalypse, Katalepsy, Beheaded, Igorrr Live Band, Bliksem, Bodyfarm, Illusionless, Burning Hatred en Antropomorpia.

Wie is de gever: Stonehenge 2014

Wat is de vraag: Wil jij dit geweldige festival meebeleven? Stuur ons dan een mail met daarin het antwoord op de volgende vraag: Wat viert dit festival dit jaar?

De kaartjes zullen worden verloot onder de inzenders van de correcte antwoorden.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Stonehenge Festival voor 19 juli 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 19 juli 2014 per e-mail bericht.