Listen live to Radio Arrow Classic Rock

prijsvraag

Doe mee en maak kans op geweldige prijzen.

3 DOORS DOWN - 013 TILBURG KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de enige NL show van 3 Doors Down op 31 oktober 2016 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Ja, dat lijkt me nou leuk. Niet alleen lekker mee blèren met de superhit 'Kryptonite', maar ook genieten van alees wat ze nog meer op het programma hebben aan heerlijke rock klanken!!!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars. Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp 3 Doors Down voor 25 oktober 2016 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 25 oktober 2016 per e-mail bericht.


ENTOMBED A.D. & VOIVOD – PATRONAAT HAARLEM KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: drie maal twee tickets voor de show van Entombed A.D., VoiVod, Lord Dying en Barren Womb op 6 november 2016 in Patronaat Haarlem.

Wie is de gever: Patronaat Haarlem

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Als er ooit sprake was van cultureel erfgoed binnen metal dan maken deze bands een groe kans op deze titel!!“

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Entombed A.D. & VoiVod Haarlem voor 3 november 2016 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 3 november 2016 per e-mail bericht.


ANATHEMA – EFFENAAR EINDHOVEN KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van an evening with Anathema op 11 november 2016 in de Effenaar Eindhoven.

Wie is de gever: Effenaar Eindhoven

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Ik ben een über Anathema fan, en daarom heb ik recht op een exclusieve live preview van hun nieuwe plaat!!!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Anathema voor 7 november 2016 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 7 november 2016 per e-mail bericht.


WITHIN THE RUINS - DYNAMO EINDHOVEN KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Within The Ruins, Fit For An Autopsy, Last Ten Seconds Of Life & Phinehas op 27 november 2016 in Dynamo Eindhoven.

Wie is de gever: Dynamo Eindhoven

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Liefhebbers van modern-Deathmetal, Metalcore en Deathcore zitten vanavond goed in Dynamo. En daar wil ik tussen zitten."

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Within The Ruins voor 25 november 2016 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 25 november 2016 per e-mail bericht.


ENTOMBED A.D. & VOIVOD - 013 TILBURG KAARTEN EN ALBUMS ACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Entombed A.D., VoiVod en Lord Dying op 20 november 2016 in 013 Tilburg. Daarnaast krijgt 1 winnaar nog de cd 'Back To The Font' van Entombed A.D. en mag de andere winnaar rekenen op de EP 'Post Society' van VoiVod.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Dit is niet zomaar een potje metal op de zondagavond, dit zijn Klassieke Klanken met den grote K!!“

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars. Geef bij je inzendeing wel even aan welke plaat je zou willen winnen: die van Entombed A.D. of die van VoiVod. Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Entombed A.D. voor 16 november 2016 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 16 november 2016 per e-mail bericht.


ROTTERDAM DEATHFEST 2016 – BAROEG ROTTERDAM KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor het ROTTERDAM DEATHFEST 2016 op 12 november 2016 in Baroeg Rotterdam. Line-up: Gorgasm, Rectal Smegma, Ares Kingdom, Blood, Pentacle, Inhume, NervoChaos en Pighead.

Wie is de gever: Baroeg Rotterdam

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Lomp. Lomper. Lompst. En dan nog erger. No problemo amigo, ik ben er helemaal klaar voor!!!".

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Rotterdam Deathfest 2016 voor 8 november 2016 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 8 november 2016 per e-mail bericht.


RINGWORM – BAROEG ROTTERDAM KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: drie maal twee tickets voor het concert van Ringworm, Hierophant & Poison Headache op 26 november 2016 in Baroeg Rotterdam.

Wie is de gever: Baroeg Rotterdam

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Ah super, een avondje ongecompliceerd beuken op hardcore en thrash klanken. Kom maar door met die kaarten!!!".

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Ringworm voor 22 november 2016 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 22 november 2016 per e-mail bericht.


MAIDEN UNITED - 013 TILBURG KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Maiden United op 28 oktober 2016 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Iron Maiden moet je vooral hard horen, maar voor deze bijzonder fraaie akoestische uitvoeringen mag ik graag tijd vrij maken!!!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars. Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Maiden United voor 25 oktober 2016 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 25 oktober 2016 per e-mail bericht.


SADISTIC INTENT – BAROEG ROTTERDAM KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: drie maal twee tickets voor het concert van Sadistic Intent & Dehuman op 25 december 2016 in Baroeg Rotterdam.

Wie is de gever: Baroeg Rotterdam

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Damn, wat een dilemma. Thuis bij de familie opzitten, pootjes geven en jezelf een dubbele hernia vreten aan mislukte kerstrecepten van je schoonmoeder? Of lekker bier drinken en vette death metal bands kijken? Keuzes, keuzes, keuzes..."

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Sadistic Intent voor 20 december 2016 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 20 december 2016 per e-mail bericht.


SHIRAZ LANE - P60 AMSTELVEEN KAARTEN, SHIRTS EN MEET & GREET ACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal 1 ticket voor het optreden van Shiraz Lane op 2 november in P60 Amstelveen als ze in het voorprogramma van Lordi staan, en daarnaast ook nog een meet & greet met de band plus een fraai t-shirt.

Wie is de gever: Shiraz Lane

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen en de rest? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Het werd potverdorie weer eens de hoogste tijd dat er weer een vette hair metal band ons land komt bezoeken. En als toetje een aflevering van de Muppet show, altijd lachen!!!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars. Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Shiraz Lane voor 25 oktober 2016 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 25 oktober 2016 per e-mail bericht.


MERAUDER - DYNAMO EINDHOVEN KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Merauder, Brothers In Arms & Get Some op 12 november 2016 in Dynamo Eindhoven.

Wie is de gever: Dynamo Eindhoven

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Het beste komt de band toch tijdens show met vooral oldschool hardcore bands. Daarom vanavond Merauder in de
kelder van Dynamo. Recht in je smoel en wat wij horen, zeer waarschijnlijk de laatste Europese tour. Dat mag ik dus niet missen."

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Merauder voor 10 november 2016 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 10 november 2016 per e-mail bericht.


KAMPFAR & VREID - DYNAMO EINDHOVEN KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Kampfar, Vreid en Dreamarcher op 26 oktober 2016 in Dynamo Eindhoven.

Wie is de gever: Dynamo Eindhoven

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Twee black metal bands en een combo die wat meer buiten de lijntjes kleurt? Ja hoor, kom maar door met die kaarten!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Kampfar voor 23 oktober 2016 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 23 oktober 2016 per e-mail bericht.