Listen live to Radio Arrow Classic Rock

prijsvraag

Doe mee en maak kans op geweldige prijzen.

MEGADETH – WARHEADS OF FOREHEADS CD ACTIE


Wat valt er te winnen: 3 maal 1 exemplaar van de gloednieuwe 3 CD verzamel CD ‘Warheads Of Foreheads’ van Megadeth. Je kan er hier alles over lezen, maar neem maar gewoon van ons aan dat dit een must is voor iedere zichzelf respecterende “rattlehead”.

Wie is de gever: Universal Music

Wat is de vraag: Wil jij een exemplaar van deze geweldige verzamelaar winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Na 36 jaar ben ik nog steeds niet op deze band uitgekeken, dus hierrrrrr met dat ding!!!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Megadeth voor 30 april naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit
de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden.


THE WILD – LITTLE DEVIL/013 TILBURG


Wat valt er te winnen: 2 maal twee tickets voor de show van The Wild op 9 juni 2019 in Little Devil Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Een wild HARD RAAAAWK 'N' ROLL feestje? Ja hoor, daar ben ik altijd voor te porren!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een gelukkige winnaar.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp The Wild voor 4 juni naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 4 juni per e-mail bericht.


WHITESNAKE– 013 TILBURG


Wat valt er te winnen: 2 maal twee tickets voor de show van Whitesnake op 12 juni 2019 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze unieke NL show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "No shit like the old shit! Maar een paar liedjes van de nieuwe plaat mag best. ”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een gelukkige winnaar.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Whitesnake voor 6 juni naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 6 juni per e-mail bericht.


POSSESSED – METROPOOL ENSCHEDE KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 1 maal twee tickets voor de show van Possessed op 8 juni 2019 in Metropool Enschede.

Wie is de gever: Metropool Enschede

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze unieke show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "De onbetwiste uitvinders van Death Metal. Dat vind ik.”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een gelukkige winnaar.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Possessed voor 01 juni naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 1 juni per e-mail bericht.


LAMB OF GOD – 013 TILBURG


Wat valt er te winnen: 1 maal twee tickets voor de show van Lamb Of God & Une Misère op 18 juni 2019 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze unieke show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Een fijne balans tussen metalcore, deathmetal, thrash en groove metal. Kijk eens aan, zo laat ik mijn metal graag smaken!!!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een gelukkige winnaar.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Lamb Of God voor 12 juni naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 12 juni per e-mail bericht.


THREE DAYS GRACE – 013 TILBURG


Wat valt er te winnen: 2 maal twee tickets voor de show van Three Days Grace op 24 juni 2019 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze unieke show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "De show van vorig jaar was waanzinnig, dat gaan we nog eens gezellig overdoen!!!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een gelukkige winnaar.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Three Days Grace voor 18 juni naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 12 juni per e-mail bericht.


CKY – 013 TILBURG


Wat valt er te winnen: 3 maal twee tickets voor de show van CKY op 31 juli 2019 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze unieke show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Anarchistische en schorre punk en hardrock van een band die bekend staat om hun hard-partying lifestyle
zowel on- als off stage. Nou, dat belooft wat!” Uit de belangstellenden trekken wij wel een gelukkige winnaar.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp CKY voor 23 juli naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 23 juli per e-mail bericht.