Listen live to Radio Arrow Classic Rock

prijsvraag

Doe mee en maak kans op geweldige prijzen.

ANATHEMA CD ACTIE


Wat valt er te winnen: 2 maal een exemplaar van de nieuwe CD 'The Optimist' die recentelijk is uitgebracht.

Wie is de gever: Bertus

Wat is de vraag: Wil jij kans maken op een exemplaar van deze CD? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Beklijvende exquise muziek. Daar kan ik geen genoeg van krijgen!".

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Anathema voor 28 augustus 2017 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden.


DEADHEAD – HEDON ZWOLLE KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 2 maal twee tickets voor de CD release show van Deadhead, Soulburn en Bruusk op 8 september 2017 in Hedon Zwolle.

Wie is de gever: Hedon Zwolle

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Deadhead staat al jarenlang garant voor thrash van überkwaliteit, en de nieuwe plaat ‘Swine Plague” is daar uiteraard geen uitzondering op. Vind je het gek dat ik deze show dolgraag wil meemaken?”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Deadhead voor 3 september 2017 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 3 september 2017 2017 per e-mail bericht.