prijsvraag

Doe mee en maak kans op geweldige prijzen.

AFTER FOREVER / EPICA – CD ACTIE


Wat valt er te winnen: Drie maal een pakketje met daarin een exemplaar van After Forever - Remagine: The Album – The Sessions – 2CD plus een exemplaar van Epica – Consign To Oblivion – Expanded Edition – 2CD

Wie is de gever: Centertainment

Wat is de vraag: Wil één van deze fraaie pakketjes winnen? Stuur ons dan maar een mail met daarin deze tekst: “Dit waren bij de originele release al geweldige platen, ik ben waanzinnig benieuwd naar hoe deze uitgebreide versies wel niet moeten klinken!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp After Forever & Epica voor 27 februari 2016 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden.


AMORPHIS - 013 TILBURG KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Amorphis op 17 maart 2016 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Twaalf albums constante kwaliteit betekent dat elke show een geweldig feest is. Kom maar op met die kaarten!!!'.

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Amorphis voor 11 maart 2016 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 11 maart 2016 per e-mail bericht.


IN THIS MOMENT - MELKWEG AMSTERDAM KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van In This Moment op 22 mei 2016 in de Melkweg Amsterdam.

Wie is de gever: Melkweg Amsterdam

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Als een band al liedjes maakt met titels als 'Sex Metal Barbie' dan ben ik meteen benieuw naar hoe hun live show eruit ziet!".

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp In This Moment voor 15 mei 2016 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 15 januari 2016 per e-mail bericht.


KATAKLYSM - 013 TILBURG KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Kataklysm, Septicflesh & Aborted op 21 februari 2016 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Over een sterk trio gesproken: deze bands heerschen in hun ééntje al de pannen van het deat metaldak, ik waag graag een poging om dit triootje te overleven!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Kataklysm voor 16 februari 2016 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 16 februari 2016 per e-mail bericht.


MORGOTH & INCANTATION – BAROEG ROTTERDAM KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Morgoth, Incantation, Darkrise & Omophagia op 18 april 2016 in Baroeg Rotterdam

Wie is de gever: Baroeg Rotterdam

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin het antwoord op de volgende vraag: Morgoth is een karakter uit het boek ‘De Silmarillion’. Wat is zijn oorspronkelijke naam?”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars. Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Morgoth voor 12 april 2016 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 12 april 2016 per e-mail bericht.


PAASPOP 2016 SCHIJNDEL KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: 1 maal twee tickets voor het PAASPOP FESTIVAL 2016 op 25, 26 en 27 maart 2016 in Schijndel, waar onder de ruim 175 acts zich ook toffe bands als Baroness, DeWolff, BZB, Exodus, Enter Shikari, Lagwagon, Korpiklaani, Mambo Kurt, Monster Magnet, Powerwolf en Spiritual Beggars bevinden.

Wie is de gever: Paaspop

Wat is de vraag: il jij de kaartjes voor dit festival winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Dat is nog eens een goed plan. Alleen maar poen en een tent mee, en Lords of Metal die de kaarten ritselt. Geweldig! Jullie zijn de goeisten. Als ik win natuurlijk..."

Uit de belangstellenden trekken wij wel een setje gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Paaspop 2016 voor 15 maart 2016 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 15 maart 2016 per e-mail bericht.


PARKWAY DRIVE - 013 TILBURG KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Parkway Drive, Architects & Thy Art Is Murder op 17 februari 2016 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "De allergrootste metalcore band die het genre ooit heeft voortgebracht? Wellicht is Parkway Drive dat wel, en als ze samen met Architects touren kan dat alleen maar goede dingen opleveren!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Parkway Drive voor 12 februari 2016 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 12 februari 2016 per e-mail bericht.


THE SKULL – Q-FACTORY AMSTERDAM KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van The Skull (featuring members of Trouble) & Stepfather Fred op 27 februari 2016 in de Q-Factory te Amsterdam.

Wie is de gever: Q-Factory Amsterdam

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Ik ben dol op oude Trouble klassiekers, en bij deze show is de kans levensgroot dat ik die horen ga!” Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp The Skull voor 21 februari 2016 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 21 februari 2016 per e-mail bericht.


THE GATHERING – CD & SHIRT ACTIE


Wat valt er te winnen: Drie maal een pakketje met daarin een exemplaar van de memorabel en ontroerend goede ‘TG 25 – Live At Doornroosje’ van The Gathering, inclusief een fraai t-shirt.

Wie is de gever: The Gathering

Wat is de vraag: Wil één van deze fraaie pakketjes winnen? Stuur ons dan maar een mail met daarin deze tekst: “Een fraai document van wellicht één van Nederland’s meest toonaangevende bands is altijd welkom, en daarbij een mooi shirt is altijd meegenomen!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp The Gathering voor 27 februari 2016 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Ook is het handig als je even je kledingmaat doorgeeft. Voor mannen is beschikbaar M – L – XL – XXL, en voor de dames S – M – L – XL.