Listen live to Radio Arrow Classic Rock

prijsvraag

Doe mee en maak kans op geweldige prijzen.

SOUTHERN LORD SHOWCASE – MELKWEG AMSTERDAM KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 1 maal twee tickets voor de Southern Lord showcase met medewerking van Sun O))), Magma, Unsane, Circle, Wolfbrigade, Big Brave, Okkultokrati en Vitamin X op 29 oktober 2017 in de Melkweg Amsterdam.

Wie is de gever: Melkweg Amsterdam

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Dit wordt een lood -en loodzware avond. Maar daar kan ik wel wat mee!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Southern Lord Showcase voor 26 oktober 2017 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 26 oktober 2017 per e-mail bericht.


WOLVES IN THE THRONEROOM – 013 TILBURG KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 2 maal twee tickets voor de show van Wolves In The Throneroom en Aluk Todolo op 29 november 2017 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Wolves in the Throne Room vond in 2006 het genre black metal opnieuw uit met hun muziek die een ode is aan regenstormen, de geur van brandend hout en de ontembare energie die heerst binnen de Noord-Amerikaanse bossen. En daar word ik wel vrolijk van!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Wolves In The Throneroom voor 24 november 2017 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 24 november 2017 per e-mail bericht.


MOTORPSYCHO – 013 TILBURG KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 1 maal twee tickets voor de show van Motorpsycho op 27 oktober 2017 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Ze hebben space-rock platen gemaakt, metal, psychedelica, stoner, country, jazz, progrock en ga zo maar door. Een absolute must dus voor een allesvreter als ik!!!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars. Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Motorpsycho voor 23 oktober 2017 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 23 oktober 2017 per e-mail bericht.


CRIPPLED BLACK PHOENIX– 013 TILBURG KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 2 maal twee tickets voor de show van Crippled Black Phoenix, Earth Electric en Jonathan Hulten op 25 november 2017 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Dit een perfect feestje voor Roadburn fans. En ik ben er zo één!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Crippled Black Phoenix voor 20 november 2017 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 20 november 2017 per e-mail bericht.


HELLOWEEN – 013 TILBURG KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 2 maal twee tickets voor de exclusieve NL show van Helloween op 20 november 2017 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Pumpkins unite!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Helloween voor 14 november 2017 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 14 november 2017 per e-mail bericht.


PARADISE LOST – 013 TILBURG KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 2 maal twee tickets voor de show van Paradise Lost, Pallbearer & Sinistro op 7 november 2017 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Moet ik nou echt omstandig uit gaan leggen waarom ik dit wil zien? En nou hier met die kaarten!!!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars. Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Paradise Lost voor 3 november 2017 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 3 november 2017 per e-mail bericht.


OMNIUM GATHERUM – P60 AMSTELVEEN KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 3 maal één ticket voor de exclusieve NL show van Omnium Gatherum, Skálmöld & Stam1na op 26 oktober 2017 in P60 Amstelveen.

Wie is de gever: Century Media Records

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Pure Scandinavische death metal zonder enige concessies. Nou, daar maak ik graag ruimte voor op een doordeweekse donderdagavond!!!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Omnium Gatherum voor 18 oktober 2017 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 18 oktober 2017 per e-mail bericht.


VANDENBERG’S MOONKINGS – 013 TILBURG KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 2 maal twee tickets voor de show van Vandenberg’s Moonkings op 17 november 2017 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Een avond heerlijke ouderwetse hardrock met een bluestwist, waar Adje nog steeds de allerbeste in is. Dat is echt iets voor mij!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Vandenberg’s Moonkings voor 13 november 2017 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 13 november 2017 per e-mail bericht.


THE RAVEN AGE – 013 TILBURG KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 3 maal twee tickets voor de show van The Raven Age & Strangers Among Bears op 2 november 2017 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Een regelrechte aanrader voor fans van Trivium, Avenged Sevenfold, Five Finger Death Punch en Bullet For My Valentine. Nu nog te zien in de Jupiler Zaal, binnenkort zonder twijfel in grotere zalen! Waar ik later van ga zeggen dat ik er bij was toen in 013!!!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars. Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp The Raven Age voor 27 oktober 2017 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 27 oktober 2017 per e-mail bericht.


W.A.S.P. – 013 TILBURG KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 3 maal twee tickets voor de exclusieve NL show van W.A.S.P. en Beast In Black op 11 november 2017 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "De band speelt vanavond ‘The Crimson Idol’ in zijn geheel! Mijn favoriete W.A.S.P. plaat!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp W.A.S.P. voor 7 november 2017 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 7 november 2017 per e-mail bericht.