Listen live to Radio Arrow Classic Rock

prijsvraag

Doe mee en maak kans op geweldige prijzen.

DYNAMO METALFEST – KUNSTIJSBAAN EINDHOVEN KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 2 maal twee tickets voor Dynamo Metalfest op 14 juli 2018 in Eindhoven, met op het affiche Ghost, Ministry, Sons Of Apollo, OverKill, Annihilator, Leprous, I Am Morbid, Iron Reagan en Elephant.

Wie is de gever: Dynamo Metalfest

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor dit gezellige festival winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "1 dag – 1 podium – 9 bands? Ja, dat is nou net mijn recept voor een geweldig metal feest!

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Dynamo Metalfest voor 4 juli 2018 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 4 juli 2018 per e-mail bericht.


ICED EARTH – METROPOOL HENGELO KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 2 maal twee tickets voor de show van Iced Earth & Martyr op 27 juni 2018 in Metropool Hengelo.

Wie is de gever: Metropool Hengelo

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Doe mij maar een avondje echte authentieke heavy metal van de buitencatagorie!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Iced Earth voor 22 juni 2018 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 22 juni 2018 per e-mail bericht.


KORPIKLAANI – P60 AMSTELVEEN KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 1 maal twee tickets voor de show van Korpiklaani & Myrkvar op 13 juli 2018 in P60 Amstelveen.

Wie is de gever: P60 Amstelveen

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Met de mix van traditionele Finse volksmuziek, hoempa, metal en de viool van Tuomas Rounakari heeft de band alle elementen voor stampend volle en dansende zalen. Nou, dat wil ik wel eens meemaken!!!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Korpiklaani voor 6 juli 2018 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 6 juli 2018 per e-mail bericht.


LOUDNESS – METROPOOL HENGELO KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 2 maal twee tickets voor de show van Loudness op 19 juli 2018 in Metropool Hengelo.

Wie is de gever: Metropool Hengelo

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Mijn Japans mag dan wel wat roestig zijn, de liefde voor metal uit dat land is nog altijd fors aanwezig!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Loudness voor 15 juli 2018 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 15 juli 2018 per e-mail bericht.


GRAVE DIGGER – VINYL RE-RELEASES ACTIE


Wat valt er te winnen: Een fraaie set vinyl uit de Noise Records re-issue collectie van Grave Digger:

Grave Digger – Witch Hunter (goud vinyl)
Grave Digger – Heavy Metal Breakdown (dubbel rood vinyl)

Wie is de gever: Noise Records

Wat is de vraag: Wil jij dit fraaie setje winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Ik ben oud genoeg om deze band te begrijpen én om te weten wat een platenspeler precies is!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een gelukkige winnaar.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Grave Digger voor 4 juli 2018 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. De winnaar krijgen op 4 juli 2018 per e-mail bericht.


SOULFLY – PATRONAAT HAARLEM KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 2 maal twee tickets voor de show van Soulfly op 26 juni 2018 in Patronaat Haarlem.

Wie is de gever: Patronaat Haarlem

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "JUMP DA FUCK UP!!!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Soulfly voor 24 juni 2018 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 24 juni 2018 per e-mail bericht.


NILE – VICTORIE ALKMAAR KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 2 maal twee tickets voor de show van Nile & Magnacult op 29 juni 2018 in Podium Victorie te Alkmaar.

Wie is de gever: Podium Victorie Alkmaar

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Spijkerhard en toch een boegbeeld van creativiteit binnen het death metal gebeuren, dat zie ik graag in een gezellige live omgeving!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Nile voor 27 juni 2018 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 27 juni 2018 per e-mail bericht.