Listen live to Radio Arrow Classic Rock
Dubbel entry in banner

prijsvraag

Doe mee en maak kans op geweldige prijzen.

HAMMERFALL - TIVOLI/VREDENBURG UTRECHT KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van HammerFall, Gloryhammer & Lancer op 16 januari 2016 in TivoliVredenburg te Utrecht.

Wie is de gever: TivoliVredenburg Utrecht

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Heavy Metal Forever!!!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars. Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp HammerFall voor 10 januari 2017 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 10 januari 2017 per e-mail bericht.


ROBBY VALENTINE - BIZARRO WORLD CD & P3 PURMEREND KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal het album 'Bizarro World' van Robby Valentine, alsmede toegang tot het concert van Robby Valentine in P3 Purmerend van 10 december. Je krijgt de CD bij het concert van Robby Valentine, waar een speciale showcase gehouden wordt voor de Japanse tour.

Wie is de gever: Robby Valentine

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Wow, Robby Valentine is een prog held die ik altijd ben blijven volgen, dus die prijs MOET naar mij". Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars. Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Robby Valentine voor 8 december 2016 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 8 december 2016 per e-mail bericht.


SADISTIC INTENT – BAROEG ROTTERDAM KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: drie maal twee tickets voor het concert van Sadistic Intent & Dehuman op 25 december 2016 in Baroeg Rotterdam.

Wie is de gever: Baroeg Rotterdam

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Damn, wat een dilemma. Thuis bij de familie opzitten, pootjes geven en jezelf een dubbele hernia vreten aan mislukte kerstrecepten van je schoonmoeder? Of lekker bier drinken en vette death metal bands kijken? Keuzes, keuzes, keuzes..."

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Sadistic Intent voor 20 december 2016 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 20 december 2016 per e-mail bericht.


STEAK NUMBER EIGHT – BURGERWEESHUIS DEVENTER


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor het concert van Steak Number Eight & Mannheim op 23 december 2016 in Burgerweeshuis Deventer.

Wie is de gever: Burgerweeshuis Deventer

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Voor mij geen klanken uit den ouden school of doosch, maar liever verfrissende geluiden van het beste wat postrock ons te bieden heeft. En dat is waar Steak Number Eight voor staat!!!”.

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Steak Number Eight voor 18 december 2016 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 18 december 2016 per e-mail bericht.