prijsvraag

Doe mee en maak kans op geweldige prijzen.

DIODAK GHOST GUITAR MET BANDLOGO


Wat valt er te winnen: een miniatuur Diodak gitaarmodel naar keuze voorzien van je eigen bandlogo.

Wie is de gever: Diodak Ghost Guitars

Wat is de vraag: Wil jij zo'n geweldige Ghost guitar winnen met je eigen bandlogo er op gegraveerd? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Led there be rock, led there be rock, let there be guitar!!!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een gelukkige winnaar.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp "DIODAK GHOST GUITAR" voor 30 augustus 2016 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. De winnaar krijgt op 30 augustus 2016 per e-mail bericht. Het Lords of Metal logo wordt eveneens op de Ghost gitaar aangebracht.

Kijk op Diodak Ghost Guitars voor de beschikbare gitaarmodellen, waaronder Bo~EL, Ibanez, PRS, Gibson, Fender en een paar Dean models


BLUES PILLS TURNTABLE SLIPMATS


Wat valt er te winnen: vijf maal een originele Blues Pills turntable slipmat met daarop het Blues Pills logo.

Wie is de gever: Nuclear Blast

Wat is de vraag: Wil jij zo'n leuke Blues Pills slipmat winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Uiteraard heb ik een pick-up, maar een nieuwe verse slipmat is natuurlijk bijzonder welkom."

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp "BLUES PILLS" voor 30 augustus 2016 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. De winnaar krijgt op 30 augustus 2016 per e-mail bericht.


ADX CD EN T-SHIRT PAKKET


Wat valt er te winnen: Wat valt er te winnen: vijf maal een pakketje met daarin de ADX CD 'Non Serviam' plus een bijbehorende ADX t-shirt.

We hebben beschikbaar deze maten:
- 1 x S (girlie)
- 2 x L
- 2 x XXL

Wie is de gever: Eigen Beheer.be

Wat is de vraag: Wil jij een CD en T-shirt van ADX winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Ook in België weten ze al heel lang hoe vette power metal klinken moet!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp "ADX" voor 30 augustus 2016 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam, kledingmaat en adres te vermelden. De winnaar krijgt op 30 augustus 2016 per e-mail bericht.


FEAR FACTORY - 013 TILBURG KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Fear Factory & Sanguine op 15 augustus 2016 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "In de jaren 90 maakte furore met een inventieve en behoorlijk invloedrijke combinatie van industrial en metal. In de jaren nu vind ik dat nog steeds fantastisch!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars. Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Fear Factory voor 10 augustus 2016 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 10 augustus 2016 per e-mail bericht.


GODSPEED YOU! BLACK EMPEROR - 013 TILBURG KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Godspeed You! Black Emperor op 16 augustus 2016 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Concerten van dit cult-collectief zijn schaars. Ook dit keer doen ze maar één maal de Benelux aan. Dit mag ik niet missen!!!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars. Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Godspeed You! Black Emperor voor 11 augustus 2016 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 11 augustus 2016 per e-mail bericht.


I DECLARE WAR - 013 / HALL OF FAME TILBURG KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van I Declare War, Aegaeon, A Night In Texas & Monasteries op 28 augustus 2016 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Jazeker, ik heb wel zin in een avondje full-on deathcore, dus hier met die kaarten!!!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars. Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp I Declare War voor 22 augustus 2016 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 22 augustus 2016 per e-mail bericht.


WHITESNAKE - 013 TILBURG KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Whitesnake & The Answer op 11 augustus 2016 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Here's a song for you!!!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars. Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Whitesnake voor 5 augustus 2016 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 5 augustus 2016 per e-mail bericht.