prijsvraag

Doe mee en maak kans op geweldige prijzen.

CROWBAR – 013 TILBURG KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Crowbar en Iron Walrus op 13 februari 2015 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Crowbar is een belangrijke pionier voor de New Orleans sludgemetal. En voor pioniers maak ik altijd even tijd!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Crowbar voor 10 februari 2015 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 10 februari 2015 per e-mail bericht.


ROTOSOUND FUZZ PEDAL GIVEAWAY


Wat valt er te winnen: We geven speciaal voor onze lezers samen met de Britse gitaar- en bassnaren fabrikant Rotosound één gelukkige persoon de kans om een re-issue van hun legendarische Vintage Fuzz pedaal te winnen. De winkelprijs van dit pedaal is € 359,- (£250 als je hem bij de fabriek besteld). De originele prototype pedalen waren in gelimiteerde oplage beschikbaar en nooit beschikbaar voor de algemene verkoop. Onder meer Jimmy Page was een geselecteerde gebruiker. Maar nu zijn ze met dezelfde techniek terug op de markt. Jij kan het exemplaar winnen dat wij voor review hebben gebruikt in onze sectie Specials in de januari editie.

Wie is de gever: RotoSound guitar and bass strings and accessories.

Wat is de vraag: Wil je deze moeder aller fuzz pedalen winnen? Stuur ons een e-mail met daarin antwoord op de vraag: "Wat zijn de namen van de twee eigenaren die RotoSound gehad heeft?"

Uit de goede inzendingen trekken we één gelukkige winnaar. Een like op onze Facebookpagina zou in je voordeel kunnen werken...

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Rotosound voor 28 februari 2015 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden.


SABATON - MELKWEG AMSTERDAM KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Sabaton op 15 februari 2015 in de Melkweg Amsterdam.

Wie is de gever: Melkweg Amsterdam

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Als ik dan toch les moet krijgen over verschillende oorlogen, doe het dan maar in Sabaton's geweldige muzikale jasje!".

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Sabaton voor 12 februari 2015 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 12 februari 2015 per e-mail bericht.