Listen live to Radio Arrow Classic Rock

prijsvraag

Doe mee en maak kans op geweldige prijzen.

YEAR OF THE GOAT / THE ORDER OF ISRAFEL - WILLEMEEN ARNHEM KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Year of The Goat, The Order Of Israfel en Tombstones op 1 februari 2017 in Willemeen Arnhem.

Wie is de gever: Napalm Records

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Ja, doe mij maar even een lekker potje doom en stoner op deze woensdagavond. Dat breekt zo lekker de week!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Year Of The Goat voor 23 januari 2017 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 23 januari 2017 per e-mail bericht.


AMBERIAN DAWN & DIABULUS IN MUSICA - PATRONAAT HAARLEM KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Amberian Dawn, Diabulus In Musica en Crimson Sun op 19 februari 2017 in Patronaat Haarlem.

Wie is de gever: Napalm Records

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Melodieuze metal, en nog female fronted ook? Oh wauwie, dat wil ik niet missen, dus doe mij die kaarten maar!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Amberian Dawn voor 12 februari 2017 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 12 februari 2017 per e-mail bericht.


MARTIN TURNER (WISHBONE ASH) PLAYS 'ARGUS' – 013 TILBURG KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: drie maal twee tickets voor de show van Martin Turner op 22 januari 2017 in 013 Tilburg, waarbij hij samen met zijn band het legendarische Wishbone Ash album 'Argus' in zijn geheel zal spelen.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "No shit like the old shit. En zeker als het uit die zalige jaren 70 komt.”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Martin Turner voor 17 januari 2017 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 17 januari 2017 per e-mail bericht.


KREATOR & SEPULTURA – 013 TILBURG KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Kreator, Sepultura, Soilwork en Aborted op 2 februari 2017 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Als er iets lekker is midden in de winter, naast een lekker potje erwtensoep uiteraard, dan is het wel zo’n pretpakket geweldige thrash en death metal.”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Kreator voor 26 januari 2017 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 26 januari 2017 per e-mail bericht.