prijsvraag

Doe mee en maak kans op geweldige prijzen.

AMSTERDAM METAL FEST - MELKWEG AMSTERDAM KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: één maal twee tickets voor het AMSTERDAM METAL FEST op 24 oktober 2015 in de Melkweg Amsterdam, met medewerking van Aborted, Seita, Magnacult, Cultura Tres, Ethereal, Red Eyes en Hillsphere.

Wie is de gever: Melkweg Amsterdam

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin de volgende tekst: "Een avond die in het teken staat van Nederlands metal talent? Dat is iets om bij te zijn!

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Amsterdam Metal Fest voor 18 oktober 2015 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 18 oktober 2015 per e-mail bericht.


ANNIHILATOR - 013 TILBURG KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van ANNIHILATOR, HARLOT & ARCHER op 4 november 2015 in de 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin de onderstaande tekst (en als ik dit moet uitleggen heb je op deze show niks te zoeken).

Alison Hell, what were you looking for?
Alison Hell, as I close the door
Alison Hell, here you shall dwell
Alison Hell, Alice dwells in hell

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Annihilator voor 28 oktober 2015 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 28 oktober 2015 per e-mail bericht.


APOCALYPTICA - OOSTERPOORT GRONINGEN KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: 1 maal twee tickets voor de show van APOCALYPTICA & TRACER op 22 oktober 2015 in de Oosterpoort Groningen.

Wie is de gever: Oosterpoort Groningen

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin de volgende tekst: "Cello's blijven iets vreemds in metal, maar alle goden nog aan toe wat klinkt het vet!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een gelukkige winnaar.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Apocalyptica voor 10 oktober 2015 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 10 oktober 2015 per e-mail bericht.


KAMELOT - 013 TILBURG KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van KAMELOT, GUS G & KOBRA AND THE LOTUS op 16 oktober 2015 in de 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Kamelot wordt wel eens beschouwd als de beste symphonische metalband van dit moment. Nou, dat wil ik wel eens met eigen ogen zien!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Kamelot voor 10 oktober 2015 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 10 oktober 2015 per e-mail bericht.


RIVERSIDE - 013 TILBURG KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Riverside, The Sixxis en Lion Shepherd op 18 oktober 2015 in de 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Wie had er ooit gedacht dat prachtige prog tegenwoordig ook uit Polen zou komen?"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Riverside voor 15 oktober 2015 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 15 oktober 2015 per e-mail bericht.


EL/DR METAL TOUR - PODIUM HOOGEVEEN


Wat valt er te winnen: één maal twee tickets voor de show van Miscall, Dead Man's Silhouette, BitterPiece en Home Reared Meat op 23 oktober 2015 in het Podium Hoogeveen.

Wie is de gever: Het Podium Hoogeveen

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Een wedstrijdje Nederland - Duitsland, maar dan op het podium? Lijkt me een prima plan!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een gelukkige winnaar.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp EL/DR METAL TOUR voor 18 oktober 2015 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 18 oktober 2015 per e-mail bericht.