prijsvraag

Doe mee en maak kans op geweldige prijzen.

DANKO JONES PRETPAKKET


Wat valt er te winnen: Twee tickets voor een show naar keuze van Danko Jones. Je kan kiezen uit de show op 21 maart in de Amsterdamse Melkweg of die op 28 maart in de Hengelose Metropool. Daarnaast krijgt de gelukkige bofkont ook nog eens een fraai Danko Jones t-shirt en een digipack uitvoering van zijn nieuwste CD 'Fire Music'.

Wie is de gever: PIMP

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen plus dat shirt en de plaat scoren? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Het grootste haantje uit de punk 'n roll sinds Lemmy wat ons betreft maar dan een stuk aantrekkelijker. Daar mag ik graag wat tijd voor uittrekken!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Danko Jones voor 15 maart 2015 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 15 maart 2015 per e-mail bericht.


EVERGREY - W2 DEN BOSCH KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Evergrey op 15 mei 2015 in W2 Den Bosch.

Wie is de gever: W2 Den Bosch

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Evergrey staat al jarenlang in mijn lijst van favorieten, dus moet ik ze weer zien!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Evergrey voor 10 mei 2015 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 10 mei 2015 per e-mail bericht.


COLOUR HAZE & RADIO MOSCOW – 013 TILBURG KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Colour Haze & Radio Moscow op 12 maart 2015 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Dit lijkt me een prima voorgerecht voor het aankomende Roadburn festival!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Colour Haze voor 10 maart 2015 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 10 maart 2015 per e-mail bericht.


HERDER - GEBR. DE NOBEL LEIDEN KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Herder, Teethgrinder & Meadows op 12 maart 2015 in Gebr. de Nobel te Leiden.

Wie is de gever: Gebr. de Nobel

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Hard. Harder. Herder! Heerlijk."

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Herder voor 10 maart 2015 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 10 maart 2015 per e-mail bericht.


IZEGRIM - W2 DEN BOSCH KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Izegrim en Ethereal op 13 maart 2015 in W2 Den Bosch.

Wie is de gever: W2 Den Bosch

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Izegrim, een feestje voor het oor en het oog!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Izegrim voor 10 maart 2015 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 10 maart 2015 per e-mail bericht.


OVERKILL & SANCTUARY – HEDON ZWOLLE KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van OverKill & Sanctuary op 17 maart 2015 in Hedon Zwolle.

Wie is de gever: Hedon Zwolle

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Dit is toch godverdegodver de natte droom van iedere US thrash metal liefhebber!!!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp OverKill & Sanctuary voor 13 maart 2015 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 13 maart 2015 per e-mail bericht.


IMMORTAL RANDY RHOADS THE ULTIMATE TRIBUTE - CD EN VINYL ACTIE


Wat valt er te winnen: Maar liefst drie maal de CD versie van de tribute plaat 'Immortal Randy Rhoads - The Ultimate Tribute', gevuld met nimmer vervagende Ozzy klassiekers, uitgevoerd door grote namen als Chuck Billy (Testament) Alexi Laiho (Children Of Bodom) en vele anderen. Klap op de vuurpijl: we geven ook nog eens drie vinyl versies van deze kraeckert kado.

Wie is de gever: UDR Music

Wat is de vraag: Wil jij een exemplaar van dit kleinood winnen? Vertel ons dan maar eens waarom jij vind dat Randy Rhoads nog steeds een held is.

Uit de belangstellenden met een creatief verhaal trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Randy Rhoads voor 30 maart 2015 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden.


KARMA TO BURN - BURGERWEESHUIS DEVENTER KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor het concert van Karma To Burn in Burgerweeshuis, Deventer op vrijdag 24 april.

Wie is de gever: Burgerweeshuis Deventer

Wat is de vraag: Stuur je mailtje met als onderwerp KARMA TO BURN voor 18 april 2015 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 28 april 2015 per e-mail bericht.


MONOMYTH & SHAKING GODSPEED - PAARD DEN HAAG KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Monomyth en Shaking Godspeed op 10 april 2015 in het Paard van Troje te Den Haag.

Wie is de gever: Paard van Troje Den Haag

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Een avond gevuld met de beste stoner rock en harde bluesrock in combinatie met een paar malse bieren maakt Den Haag tot een bruisende metropool."

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Monomyth voor 7 april 2015 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 7 april 2015 per e-mail bericht.


MONO - W2 DEN BOSCH KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van op 13 mei 2015 in W2 Den Bosch.

Wie is de gever: W2 Den Bosch

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Ik heb zo'n kamerbrede smaak dat ik zelfs Japanse postrock een warm hart toedraag, zeker als het Mono betreft!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Mono voor 10 mei 2015 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 10 mei 2015 per e-mail bericht.


PETER PAN SPEEDROCK - GEBR. DE NOBEL LEIDEN KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Peter Pan Speedrock, Del-Toros, Death Alley & Tio Gringo op 20 maart 2015 in Gebr. de Nobel te Leiden.

Wie is de gever: Gebr. de Nobel

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Een eerlijk avondje speedrock, daar ben ik echt weer eens aan toe!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Peter Pan Speedrock voor 17 maart 2015 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 17 maart 2015 per e-mail bericht.


T-MONIUM - GEBOUW-T BERGEN OP ZOOM KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor T-Monium, een mini-festival met medewerking van Diablo BlvD, Vanderbuyst, Onheil, Purple Rainbow, Shoot The Messenger en Mourn, op 14 maart 2015 in Gebouw-T te Bergen Op Zoom.

Wie is de gever: Gebouw-T

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Zoveel verschillende stijlen op één avond, dit is de hemel voor een metal omnivoor als ik!!!'.

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp T-Monium voor 11 maart 2015 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 11 maart 2015 per e-mail bericht.


TANK86, YAMA & WOLFSKOP - W2 DEN BOSCH KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van op 20 maart 2015 in W2 Den Bosch.

Wie is de gever: W2 Den Bosch

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Brabants talent op het gebied van de hardere rock mag ik graag live eens aan het werk zien!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Tank86 voor 17 maart 2015 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 17 maart 2015 per e-mail bericht.


WEEDEATER – BURGERWEESHUIS DEVENTER KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Weedeater op 15 maart in Burgerweeshuis Deventer.

Wie is de gever: Burgerweeshuis Deventer

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Stoner in zijn smerigste vorm, ik word al high bij de gedachte van dit concert"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp WEEDEATER voor 10 maart 2015 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 10 maart 2015 per e-mail bericht.


ZZZ – BURGERWEESHUIS DEVENTER KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van zZz en Green Hornet op 27 maart in Burgerweeshuis Deventer.

Wie is de gever: Burgerweeshuis Deventer

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Chaos en muziek, het past altijd zo goed samen, ik MOET zZz een keer live zien"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp zZz voor 20 maart 2015 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 20 maart 2015 per e-mail bericht.