prijsvraag

Doe mee en maak kans op geweldige prijzen.

AIRBOURNE – TIVOLI/VREDENBURG KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Airbourne op 15 november in TivoliVredenburg te Utrecht.

Wie is de gever: TivoliVredenburg Utrecht

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Omgecompliceerd rammen, beuken en meezingen? Yup, dat is echt iets voor mij!".

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Airbourne voor 11 november 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 11 november 2014 per e-mail bericht.


ANATHEMA – TIVOLI/VREDENBURG KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Anathema en Mother's Cake op 12 november in TivoliVredenburg te Utrecht.

Wie is de gever: TivoliVredenburg Utrecht

Wat is de vraag: Wil jij dit concert bijwonen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Al heeft het met metal tegenwoordig weinig meer te maken, toch blijft het wonderschone muziek".

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Anathema TivoliVredenburg voor 9 november 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 9 november 2014 per e-mail bericht.


ILL NINO - BURGERWEESHUIS DEVENTER KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de enige clubshow in NL van Ill Nino op zondag 23 november in Burgerweeshuis Deventer.

Wie is de gever: Burgerweeshuis Deventer

Wat is de vraag: Wil jij dit concert bijwonen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Of het goed is voor de heupen weet ik niet, maar ik heb wel trek in een partijtje Latin Metal!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp ILL Nino voor 18 november 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 18 november 2014 per e-mail bericht.


TEXTURES – EFFENAAR EINDHOVEN KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: drie maal twee tickets voor de show van Textures op 30 oktober in Effenaar Eindhoven.

Wie is de gever: Effenaar Eindhoven

Wat is de vraag: Stuur ons dan een mail met daarin het antwoord op de volgende vraag: Wat viert de band precies met dit specifieke concert?

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Textures voor 27 oktober 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 27 oktober 2014 per e-mail bericht.


DORO – BOERDERIJ ZOETERMEER KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Doro op 16 november in Cultuurpodium Boerderij te Zoetermeer.

Wie is de gever: Cultuurpodium Boerderij Zoetermeer

Wat is de vraag: Wil jij dit concert bijwonen? Stuur ons dan een mail met daarin het juiste antwoord op de volgende vraag: In 2013 vierde deze dame een jubileum. Hoeveel jaar zat zij toen al in het artiestenvak?

Uit de goede inzenders trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Doro voor 13 november 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 13 november 2014 per e-mail bericht.


LACUNA COIL – TIVOLI/VREDENBURG KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Lacuna Coil en Motionless In White op 9 november in TivoliVredenburg te Utrecht

Wie is de gever: TivoliVredenburg Utrecht

Wat is de vraag: Wil jij dit concert bijwonen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Prachtige muziek met een prachtige zangeres? Daar wil ik de deur wel voor uit!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Lacuna Coil voor 6 november 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 6 november 2014 per e-mail bericht.


MONOMYTH & SHAKING GODSPEED - BURGERWEESHUIS DEVENTER KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Monomyth & Shaking Godspeed op vrijdag 21 november in Burgerweeshuis Deventer

Wie is de gever: Burgerweeshuis Deventer

Wat is de vraag: Wil jij dit concert bijwonen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Zo “LOOSE” als “35007” wil ik me wel weer even voelen bij deze stoners!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Monomyth voor 15 november september 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 15 november 2014 per e-mail bericht.


NASHVILLE PUSSY - BURGERWEESHUIS DEVENTER KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Nashville Pussy op vrijdag 7 november in Burgerweeshuis Deventer

Wie is de gever: Burgerweeshuis Deventer

Wat is de vraag: Wil jij dit concert bijwonen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Ooooeeeeh, dat is een geile band man!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Nashville Pussy voor 28 oktober september 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 28 oktober 2014 per e-mail bericht.


SCORPIONS – AHOY ROTTERDAM


Wat valt er te winnen: drie maal twee tickets voor de show van Scorpions op 27 november in Ahoy Rotterdam.

Wie is de gever: Greenhouse Talent

Wat is de vraag: Wil jij dit concert bijwonen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Deze waarschijnlijk laatste show van onze Duitse hardrock helden in Nederland wil ik absoluut niet missen!!

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Scorpions voor 15 november 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen hun kaarten thuisgestuurd.


SOLACE OF REQUIEM – CD ACTIE


Wat valt er te winnen: Drie maal een exemplaar van de geweldige nieuwe CD 'Casting Ruin'.

Wie is de gever: ViciSolum Productions.

Wat is de vraag: Wil jij kans maken op een CD? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Deze band komt het najaar touren in Europa, dus als jullie mij een CD sturen dan kan ik daar goed voorbereid naar toe!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp SOLACE OF REQUIEM voor 25 oktober 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden.


SPEEDFEST EINDHOVEN – V.I.P. KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: één maal twee tickets voor het aankomende SPEEDFEST op 22 november in Klokgebouw te Eindhoven. Het betreft hier VIP tickets die je toegang geven tot het exclusieve VIP deck, met eigen bar en prima zicht op de zaal en het hoofdpodium. Entertainment deze dag wordt verzorgt door onder andere Peter Pan Speedrock, Madball, The Adicts, Diablo Boulevard, Doomriders, Kadavar, Napalm Death en nog veel meer leuks.

Wie is de gever: SPEEDFEST

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail waarin jij ons haarfijn uitlegt waarom nou juist jij een paar VIP tickets hebt verdient.

Uit de belangstellenden trekken wij wel een gelukkige winnaar.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp SPEEDFEST voor 15 november 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 15 november 2014 per e-mail bericht.


ssSHEENSss – CD ACTIE


Wat valt er te winnen: Drie maal een exemplaar van de nieuwe CD 'Strapping Stallions'.

Wie is de gever: Soulseller Records.

Wat is de vraag: Wil jij kans maken op een CD? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Na het zien van de videoclip hieronder denk ik wel dat deze plaat iets voor mij is!'.

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp ssSHEENSss voor 25 oktober 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden.