Listen live to Radio Arrow Classic Rock

prijsvraag

Doe mee en maak kans op geweldige prijzen.

DIO RETURNS – 013 TILBURG KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 2 maal twee tickets voor de exclusieve NL show van DIO RETURNS op 20 december 2017 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "What is dead may never die, but rises again, harder and stronger. En ik wil daar bij zijn!!!!

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars. Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Dio Returns voor 14 december 2017 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 14 december 2017 per e-mail bericht.


BATUSHKA – 013 TILBURG KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 2 maal twee tickets voor de show van Batushka, Schammasch & Trepaneringsritualen op 10 januari 2018 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Live brengt Batushka een heuse hoogmis naar het podium. Nou, in dat geval ga ik weer graag naar de kerk!!!

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars. Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Batushka voor 6 januari 2018 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 6 januari 2018 per e-mail bericht.


WATAIN – 013 TILBURG KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 1 maal twee tickets voor de show van Watain op 11 januari 2018 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Los van twee Nederlandse festivalshows, is dit pas de eerste eigen clubshow in zes jaar. Unieke kans om deze Storm van de Antichrist live te beschouwen. En dat willen we meemaken!

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars. Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Watain voor 7 januari 2018 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 7 januari 2018 per e-mail bericht.