Listen live to Radio Arrow Classic Rock

prijsvraag

Doe mee en maak kans op geweldige prijzen.

CRYPTOPSY & TEETHGRINDER – LITTLE DEVIL / 013 TILBURG KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 1 maal twee tickets voor de show van Cryptopsy & Teethgrinder op 28 juni 2017 in Little Devil Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Brutal death metal, die zich onderscheidt van de rest van het genre door de bizar technische capaciteiten van de bandleden. Dat kan ik wel waarderen.”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een gelukkige winnaar.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Cryptopsy voor 23 juni 2017 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 23 juni 2017 per e-mail bericht.


MIKE PORTNOY’S SHATTERED FORTRESS – 013 TILBURG KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 1 maal twee tickets voor de show van Mike Portnoy’s Shattered Forest & Next To None op 6 juli 2017 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Portnoy heeft al aangegeven dat Shattered Fortress maar een tijdelijk project is, dus dit mag ik niet missen!!!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een gelukkige winnaar.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Mike Portnoy’s Shattered Forest voor 29 juni 2017 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 29 juni 2017 per e-mail bericht.