prijsvraag

Doe mee en maak kans op geweldige prijzen.

BOHREN & DER CLUB OF GORE - 013 TILBURG KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de semi-seated show van Bohren & Der Club Of Gore op 22 mei 2016 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Bohren maakt de ultieme soundtrack voor nachtelijke autoritten, stadswandelingen door de sneeuw en een avondje op de bank met een goede, minimaal 12 jaar oude whisky. En laat ik daar nou net van houden!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars. Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Bohren * Der Club Of Gore voor 18 mei 2016 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 18 mei 2016 per e-mail bericht.


CANNIBAL CORPSE - 013 TILBURG KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de exclusieve Benelux show van Cannibal Corpse, Krisiun en Hideous Divinity op 11 mei 2016 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Cannibal Corpse heeft al meer dan een miljoen platen verkocht. Welke death metal band doet ze dat na!!!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars. Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Cannibal Corpse voor 8 mei 2016 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 8 mei 2016 per e-mail bericht.


LONG DISTANCE CALLING - 013 TILBURG KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de exclusieve NL show van Long Distance Calling, Rendezvous Point & Petter Carlsen op 9 mei 2016 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Voor een band die een perfecte hybride van post en progressive rock verzorgt maak ik graag even tijd!!!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars. Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Long Distance Calling voor 7 mei 2016 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 7 mei 2016 per e-mail bericht.