Listen live to Radio Arrow Classic Rock

prijsvraag

Doe mee en maak kans op geweldige prijzen.

BLUES PILLS – BURGERWEESHUIS DEVENTER KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Blues Pills op 2 april 2017 in Burgerweeshuis Deventer.

Wie is de gever: Burgerweeshuis Deventer

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Blues Pills wordt sterk beïnvloed door bands al Led Zeppelin, Cream, Janis Joplin en Fleetwood Mac. Dat lijken me een paar uitstekende redenen om Blues Pills eens op mijn gemak met een pils erbij even te bekijken”.

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars. Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Blues Pills voor 27 maart 2017 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 27 maart 2017 per e-mail bericht.


CIVIL WAR – EFFENAAR EINDHOVEN KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Civil War & Nightmare op 29 april 2017 in Effenaar Eindhoven.

Wie is de gever: Effenaar Eindhoven

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Een geweldige avond met de beste heavy metal die Zweden en Frankrijk ons gezamenlijk te bieden hebben? Ja hoor, kom maar op met die kaarten!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars. Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Civil War voor 21 april 2017 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 21 april 2017 per e-mail bericht.


GLENN HUGHES – 013 TILBURG KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Glenn Hughes & Stone Broken op 23 februari 2017 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "The Voice of Rock! En daar is geen woord gelogen bij!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars. Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Glenn Hughes voor 17 februari 2017 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 17 februari 2017 per e-mail bericht.


SPIDERGAWD – BURGERWEESHUIS DEVENTER KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Spidergawd & Woodland op 9 maart 2017 in Burgerweeshuis Deventer.

Wie is de gever: Burgerweeshuis Deventer

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Een portie stevige seventies getinte heavy rock wordt door de band in een lading stuwende, groovende en pakkende songs over het publiek uitgestort. Ow jammie!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars. Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Spidergawd voor 3 maart 2017 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 3 maart 2017 per e-mail bericht.