prijsvraag

Doe mee en maak kans op geweldige prijzen.

CRIPPLED BLACK PHOENIX W2 DEN BOSCH KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor het concert van Crippled Black Phoenix en A Liquid Landscape op 4 mei in W2 te Den Bosch.

Wie is de gever: W2 Den Bosch

Wat is de vraag: Wil jij dit concert festival bijwonen? Stuur ons dan een e-mail met de tekst: Een band met daarin (ex)leden van Iron Monkey, Mogwai en Electric Wizard kan niet anders dan interessant zijn, en dat wil ik wel eens meemaken.

Uit de inzenders trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Crippled Black Phoenix voor 28 april 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 28 april 2014 per e-mail bericht.


DOKKEM OPEN AIR PASSEPARTOUT KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: vijf maal twee passepartout tickets (beide dagen plus toegang camping) voor Dokkm Open Air op 20 en 21 juni in de wei bij Dokkum, waar onder ander zullen optreden Annihilator, Carach Angren, Vicious Rumors, Death, Metal Church,GammaRay, Napalm Death, Arkona, Circus Maximus, Nocturnus AD en M.O.D.

Wie is de gever: Dokkm Open Air

Wat is de vraag: Wil jij dit geweldige festival meebeleven? Stuur ons dan een mail met daarin het antwoord op de volgende vraag: Wat was de headliner van het allereerste Dokkem Open Air Festival?

De kaartjes zullen worden verloot onder de inzenders van de correcte antwoorden.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Dokkem Open Air voor 1 juni 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 1 juni 2014 per e-mail bericht.


EASTER INFERNO FESTIVAL KAARTENACTIE (MET O.A. MYSTIFIER)


Wat valt er te winnen: 2 x 2 tickets voor het Easter Inferno Festival met het enige Nederlandse optreden van de Braziliaanse cult black metal band Mystifier die een speciale Wicca ./ Gotia set zullen spelen. Overige bands zijn Luctus (Litouwen), Carnation (Belgi), Bloodrocuted (Belgi), Murw (NL) en Haecceity (NL). Het festival vindt plaats op 21 april (2e Paasdag) in Chaos te Leidschendam.

Wie is de gever: The Hague Heavy Metal Alliance.

Wat is de vraag: Wil jij dit festival bijwonen? Stuur ons dan een e-mail met de tekst: "KILL KILL KILL!" Uit de inzenders trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp EASTER INFERNO voor 18 april 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 18 april 2014 per e-mail bericht.


EKTOMORF SIGNED CD'S ACTIE


Wat valt er te winnen: 1 pakket met daarin maar liefst 8 gesigneerde CDs van Ektomorf.

Wie is de gever: Rock Inc.

Wat is de vraag: Wil jij dit pakket winnen? Stuur ons dan een mail met daarin het antwoord op de volgende vraag: "Hoeveel albums van de band Ektomorf zijn er gereviewed in Lords Of Metal?"

De kaartjes zullen worden verloot onder de inzenders van de correcte antwoorden.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Ektomorf voor 27 april 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden.


KATATONIA - P60 KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor het unieke unplugged and reworked concert van Katatonia, 9 mei in de P60 te Amstelveen.

Wie is de gever: P60 Amstelveen

Wat is de vraag: Wat is de vraag: Wil jij dit concert festival bijwonen? Stuur ons dan een e-mail met daarin het juiste antwoord op de volgende vraag: Welk merk sterke drank zal deze avond een gesigneerde gitaar weggeven? Uit de inzenders trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Katatonia voor 6 mei 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden.

Winnaars krijgen op 6 mei 2014 per e-mail bericht.


ELECTRIC EEL SHOCK - BURGERWEESHUIS DEVENTER KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor het concert van Electric Eel Shock op 25 april in Burgerweeshuis Deventer.

Wie is de gever: Burgerweeshuis Deventer

Wat is de vraag: Wil jij dit concert festival bijwonen? Stuur ons dan een e-mail met de tekst: "Japanners mogen dan copycats zijn, ze weten als geen ander alle noodzakelijke cliches bloot te leggen. Vooral in hun muziek".

Uit de inzenders trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp ELECTRIC EEL SHOCK BURGERWEESHUIS voor 18 april 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 18 april 2014 per e-mail bericht.


GOTTHARD CD & T-SHIRT ACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal 1 pakket met daarin een exemplaar van de nieuwe Gotthard CD 'Bang' plus een fraai Gotthard t-shirt.

Wie is de gever: Pimp

Wat is de vraag: Wil jij dit pakket winnen? Stuur ons dan een mail met daarin het antwoord op de volgende vraag: "In 2010 verloor de band hun originele zanger, hij stierf aan de gevolgen van een motorongeval. Wat is de naam van zijn opvolger in de band?"

De pakketten zullen worden verloot onder de inzenders van de correcte antwoorden.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Gotthard voor 27 april 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden.


MADBALL/BIOHAZARD MELKWEG AMSTERDAM KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor het concert van Madball & Biohazard op 29 april in de Melkweg Amsterdam.

Wie is de gever: Melkweg Amsterdam

Wat is de vraag: Wil jij dit concert bijwonen? Stuur ons dan een mail met daarin het antwoord op de volgende vraag: In de vroege jaren 90 werkte Biohazard op een gelegeneidssingle samen met een rap groep. Wat was de naam van die groep?

De kaartjes zullen worden verloot onder de inzenders van de correcte antwoorden.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Madball/Biohazard voor 25 april 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 25 april 2014 per e-mail bericht.


MANTICORA HET PODIUM HOOGEVEEN KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor het concert van Manticora, Seven Kingdoms en Venator op 30 mei in Het Podium te Hoogeveen.

Wie is de gever: Het Podium Hoogeveen

Wat is de vraag: Wil jij dit concert bijwonen? Stuur ons dan een mail met daarin het antwoord op de volgende vraag: Wat is de titel van de laatst verschenen Manticora CD, en in welk jaar kwam deze uit?

De kaartjes zullen worden verloot onder de inzenders van de correcte antwoorden.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Manticora voor 23 mei 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 23 mei 2014 per e-mail bericht.


VERY 'EAVY FESTIVAL - STADSKANAAL KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee combi-tickets voor het Very 'Eavy Festival 2014, 18 en 19 april te Stadskanaal, waar je ondermeer kan gaan kijken naar Picture, Tygers Of Pan-Tang, Savage, Lord Volture en Killer.

Wie is de gever: Very 'Eavy

Wat is de vraag: Wil jij dit concert bijwonen? Stuur ons dan een e-mail met daarin de volgende tekst: "Ik ben dol op nostalgie, en als ik zo eens naar het rijtje spelende bands kijk wordt dit weekend voor mij en mijn oude spijkerjasje de hemel!"

De kaartjes zullen worden verloot onder de inzenders van de correcte mailtjes.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Very 'Eavy 2014 voor 12 april 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 12 april 2014 per e-mail bericht.