Listen live to Radio Arrow Classic Rock

prijsvraag

Doe mee en maak kans op geweldige prijzen.

MUSIKMESSE FRANKFURT KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: Vijf keer twee toegangskaarten voor de Frankfurt Musikmesse, de grootste muziekbeurs van Europa welke van 11 tot en met 14 april gehouden zal worden in Frankfurt am Main (Duitsland). Naast een keur aan fabrikanten die hun nieuwe waar tentoonstellen, zullen er ook live optredens en demonstraties zijn van diverse rock en metal musici, naast tal van andere live evenementen.

Wie is de gever: Frankfurt Musikmesse

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor dit spektakel winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Het lijkt me fantastisch om dit jaar naar de Messe te gaan en tussen de instrumenten en de artiesten van de Duitse keuken en uiteraard de bar te genieten."

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Frankfurt Musikmesse voor 5 april 2018 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 5 april 2018 per e-mail bericht.


YES – 013 TILBURG KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 2 maal twee tickets voor de show van Yes op 27 maart 2018 in 013 Tilburg

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Wat zegt U? Ze spelen in het eerste gedeelte de A- en D-kant van ‘Tales From Topographic Oceans’? Dat is zelden live te horen! En de tweede helft spelen ze een best-of set van 50 jaar Yes? Daar verkoop ik zelfs mijn schoonmoeder voor! Kom maar door met die tickets!!!!

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Yes voor 20 maart 2018 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 20 maart 2018 per e-mail bericht.


CROWBAR – PODIUM DE FLUX KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: 2 maal twee tickets voor show van Crowbar & Earth Ship op 4 april 2018 in Podium de Flux te Zaaandam.

Wie is de gever: Podium de Flux Zaandam

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin de volgende tekst: "Crowbar speelt een mix van doommetal, stonermetal, hardcore punk en traditionele hardrock. De band wordt met hun vaak uiterst trage en lage passages gezien als grondlegger van de sludgemetal. Laat dat nou net op mijn lijf gescheven zijn, dus ik ben de beste persoon voor deze kaarten!

Uit de juiste antwoorden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Crowbar voor 28 maart 2018 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 28 maart 2018 per e-mail bericht.


SAXON RE-RELEASES ACTIE


Wat valt er te winnen: 1 pakket van het onderstaande:

“BMG are proud to announce deluxe reissues of heavy metal legends SAXON’s first three classic albums - Saxon, Wheels Of Steel and Strong Arm Of The Law. Released on A limited CD mediabook, which feature rare bonus tracks, both versions feature original lyrics, rare photos and memorabilia. Releases are due for 30th March 2018!”

Wie is de gever: BMG

Wat is de vraag: Wil jij dir fraaie pakket winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Ik ben de grootste Saxon fan van het land. Niet gelogen. Helemaal waar!!!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Saxon voor 15 april 2018 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden.


THERION – 013 TILBURG KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 2 maal twee tickets voor de show van Therion, Imperial Age, Null Positiv & Galderia op 7 april 2018 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Begin februari stonden ze nog in de Amsterdamse Melkweg, maar dat heb ik moeten missen (en het was me te ver weg). Nu wil ik ze wel absoluut zien, ik ben namelijk dol op metal én opera. En het liefst allemaal tegelijk!!!!

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Therion voor 2 april 2018 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 2 april 2018 per e-mail bericht.


VUUR – HEDON ZWOLLE KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: 2 maal twee tickets voor show van Vuur op 13 april 2018 in Hedon Zwolle.

Wie is de gever: Hedon Zwolle

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin de volgende tekst: "Of het nu The Gathering is, of Agua De Annique, of haar bijdragen aan Ayreon of Devin Townsend, of nu met Vuur, ik kan geen genoeg van Anneke krijgen!!!”

Uit de juiste antwoorden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Vuur voor 7 april 2018 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 7 april 2018 per e-mail bericht.