Listen live to Radio Arrow Classic Rock

prijsvraag

Doe mee en maak kans op geweldige prijzen.

HELLDORADO KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 2 maal twee tickets voor HELLDORADO, the incredible rock & roll freakshow op 17 november aanstaande in het Klokgebouw te Eindhoven. Kijk zeker even op de Helldorado site, want wat er allemaal aan entertainment langs gaat komen grenst aan het ongelofelijke!

Wie is de gever: Helldorado

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "A heavy rock event packed with crazy, sexy, strange and bizar entertainment. Nou, als dat mijn nieuwsgierigheid niet prikkelt….”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een gelukkige winnaar.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp HELLDORADO voor 13 november 2018 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 13 november 2018 per e-mail bericht.


GHS String prijzenpakket met snaren en Fingerboard Care Kit


Wat valt er te winnen: een GHS Fingerboard Care Kit, om de hals van je gitaar in optimale conditie te houden. Voor degene die NET achter het net vissen hebben wij tevens 2x1 setje snaren van GHS klaarliggen.

Wie is de gever: GHS Strings

Wat is de vraag: Wil jij een busje met Fingeboard Care en bijpassend doekje van dit gerenommeerde bedrijf winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "GHS, gotta have some!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp "GHS Fingerboard Care Kit / strings" voor 20 november 2018 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden.


BEYOND CREATION & GOROD – GROENE ENGEL OSS KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 2 maal twee tickets voor de show van Beyond Creation, Gorod, Entheos & Brought By Pain op 24 november 2018 in Groene Engel Oss.

Wie is de gever: Groene Engel Oss

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Tijdens iedere liveshow weet Beyond Creation het publiek te verpletteren.”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een gelukkige winnaar.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Beyond Creation voor 20 november 2018 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 20 november 2018 per e-mail bericht.


KJELD & GGU:LL – GROENE ENGEL OSS KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 2 maal twee tickets voor de show van Kjeld & Ggu:ll op 8 december 2018 in Groene Engel Oss.

Wie is de gever: Groene Engel Oss

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Ik hou wel van tweemaal ijzige black metal en doom van eigen bodem!!!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een gelukkige winnaar.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Kjeld voor 3 december 2018 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 3 december 2018 per e-mail bericht.


PATHOLOGY – 013 TILBURG KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 3 maal twee tickets voor de show van Pathology, Pyrexia, Kraanium, Epicardiectomy en Sinaya op 21 november 2018 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Death Metal Gore Galore!!!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een gelukkige winnaar.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Pathology voor 16 november 2018 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 16 november 2018 per e-mail bericht.