prijsvraag

Doe mee en maak kans op geweldige prijzen.

BEN JIJ EEN GROOT Mark Tremonti FAN?


Wat valt er te winnen: Wij bieden je de kans om Mark's persoonlijke roadie te zijn tijdens het optreden wat Tremonti zal doen op zaterdag 4 juni op het Fortarock festival. Wat betekent dat je het optreden vanaf het podium mag meemaken, en daarnaast de beste man ook nog eens assisteren bij een paar gelegenheden.

Wie is de gever: Fret12

Wat is de vraag: Heb je al een kaartje voor Fortarock, maar zou je de show van deze wereldberoemde rockband op een wel heel speciale manier willen meemaken? Jouw vrienden van Lords Of Metal en Tremonti's platenmaatschappij Fret12 gaan dat voor je regelen!

Wil jij in aanmerking komen voor deze unieke belevenis? Mail ons dan via prijsvraag@lordsofmetal.nl waarom jij denkt recht te hebben op deze podiumplek. De motivatie waarvan we hier het meest achterover slaan gaat in de prijzen vallen! Jullie hebben de tijd tot 28 mei aanstaande, dan gaan we een winnaar bekend maken. Succes! En vergeet je naam en adres niet te vermelden.


BUMA ROCKS - FORTAROCK KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de zaterdag van Fortarock alwaar BUMA ROCKS op 4 juni 2016 haar eigen podium heeft staan, met optredens van Evra, Hibakusha, Heidevolk en Legion Of The Damned, en daarnaast kan je ook nog genieten van shows van Tremonti, Avatar, Gojira en Within Temptation!

Wie is de gever: BUMA ROCKS

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Talentvolle bands zien in een heerlijke festival atmosfeer? Dat klinkt als de ideale zaterdagbesteding, dus hier met die kaarten!

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Buma Rocks voor 27 mei 2016 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 27 mei 2016 per e-mail bericht.