Listen live to Radio Arrow Classic Rock

prijsvraag

Doe mee en maak kans op geweldige prijzen.

ARCHSPIRE TECH TREK – ZAAL CINEMA AALST (BELGIUM) KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 5 maal 1 tickets voor de Archspire Tech Trek op 22 februari in Zaal Cinema te Aalst, alwaar zullen optreden Archspire (first European headliner show), The Monolith Deathcult, When Plagues Collide, Reject The Sickness, Human Error en Unthethered.

Wie is de gever:

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze unieke show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Voor een dusdanig interessant metal pakket maak ik graag de avond vrij!!!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Archspire Tech Trek voor 20 februari naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 20 februari per e-mail bericht.


KAMELOT – MELKWEG AMSTERDAM KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 2 maal twee tickets voor de show van Kamelot, Evergrey en Visions Of Atlantis op 9 maart 2019 in Melkweg Amsterdam.

Wie is de gever: Melkweg Amsterdam

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Wie voor Kamelot kiest, kiest voor kwaliteit!!!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een gelukkige winnaar.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Kamelot voor 6 maart naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 6 maart per e-mail bericht.


SAMAEL – METROPOOL HENGELO KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 1 maal twee tickets voor de show van Samael & Hangman's Chair op 11 mei 2019 in Metropool Hengelo.

Wie is de gever: Metropool Hengelo

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze unieke show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Samael: mijn helden sinds 1988!!!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een gelukkige winnaar.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Samael voor 04 mei naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 04 mei per e-mail bericht.


SUFFOCATION & SUPPORTS – METROPOOL ENSCHEDE KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 1 maal twee tickets voor de show van Suffocation, Belphegor, God Dethroned, Nordjevel & Darkrise op 13 april 2019 in Metropool Enschede.

Wie is de gever: Metropool Enschede

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze unieke show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Die zusjes zijn best leuk, maar hun grote broers maken pas echt het verschil!!!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een gelukkige winnaar.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Suffocation voor 5 april naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 5 april per e-mail bericht.


PESTILENCE – METROPOOL HENGELO KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 1 maal twee tickets voor de Consuming Impulse Anniversary show van Pestilence op 22 maart 2019 in Metropool Hengelo.

Wie is de gever: Metropool Hengelo

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze unieke show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "30 jaar 'Consuming Impulse', dat feestje wil ik zelf ook wel meemaken!!!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een gelukkige winnaar.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Pestilence voor 14 maart naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 14 maart per e-mail bericht.


JOHN GARCIA & THE BAND OF GOLD – 013 TILBURG KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 2 maal twee tickets voor de show van John Garcia & The Band Of Gold op 22 februari 2019 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Een vrijdagavondje riff worship! Ja, ik doe mee!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp John Garcia voor 14 februari naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 14 februari per e-mail bericht.


SIRENIA – METROPOOL HENGELO KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 1 maal twee tickets voor de show van Sirenia op 2 maart 2019 in Metropool Hengelo.

Wie is de gever: Metropool Hengelo

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Deze Noorse band heeft altijd garant gestaan voor kwaliteit!!!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een gelukkige winnaar.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Sirenia voor 21 februari naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 21 februari per e-mail bericht.


KORPIKLAANI & TURISAS – 013 TILBURG KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 2 maal twee tickets voor de show van Korpiklaani & Turisas op 23 februari 2019 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Wodka, bier en Finse folk metal? Lijkt me fantastisch op deze donkere winteravond!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Korpiklaani voor 15 februari naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 15 februari per e-mail bericht.


RHAPSODY OF FIRE – METROPOOL HENGELO KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 1 maal twee tickets voor de show van Rhapsody Of Fire op 26 februari 2019 in Metropool Hengelo.

Wie is de gever: Metropool Hengelo

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Mien, laat die feestneus maar zitten. Mijn zwaard moet ik hebben!!

Uit de belangstellenden trekken wij wel een gelukkige winnaar.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Rhapsody Of Fire voor 19 februari naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 19 februari per e-mail bericht.


URIAH HEEP – 013 TILBURG KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 2 maal twee tickets voor de show van Uriah Heep op 24 februari 2019 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "EASY LIVING! EN MEER VAN DAT!!!!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Uriah Heep voor 16 februari naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 16 februari per e-mail bericht.


AGENT STEEL – METROPOOL ENSCHEDE KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 1 maal twee tickets voor de show van Agent Steel op 25 april 2019 in Metropool Enschede

Wie is de gever: Metropool Enschede

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze unieke show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "MASTERS OF METAL, AGENTS OF STIEHIEHIEHIELLLLLLLLL!!!!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een gelukkige winnaar.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Agent Steel voor 18 april naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de
inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 18 april per e-mail bericht.


KISSIN DYNAMITE – EFFENAAR EINDHOVEN


Wat valt er te winnen: 1 maal twee tickets voor de show van Kissin Dynamite en John Diva & The Rockets Of Love op 29 maart 2019 in de Effenaar Eindhoven.

Wie is de gever: Effenaar Eindhoven

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze harige show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Grunge is iets wat alleen anderen is overkomen, voor mij is hair metal nog steeds nummer 1. Of op zijn minst iets waar ik me niet voor schaam om gaaf te vinden!!!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een gelukkige winnaar.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Kissin Dynamite voor 22 maart naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 22 maart per e-mail bericht.