prijsvraag

Doe mee en maak kans op geweldige prijzen.

CRYPTOPSY, DISGORGE & JUNGLE ROT - PAARD VAN TROJE DEN HAAG KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Cryptopsy, Disgorge & Jungle Rot op 4 september in Paard van Troje Den Haag.

Wie is de gever: Paard Van Troje Den Haag

Wat is de vraag: Wil jij dit concert bijwonen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Voor mij mag het wel een onsje bruter zijn!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Cryptopsy voor 27 augustus 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 27 augustus 2014 per e-mail bericht.


HAIL OF BULLETS & BODYFARM - DYNAMO EINDHOVEN KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Hail Of Bullets op 12 september in Dynamo Eindhoven.

Wie is de gever: Dynamo Eindhoven

Wat is de vraag: Wil jij dit concert bijwonen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Het beste van Asphyx, Gorefest, Thanatos en Houwitser verzameld op één podium, dat mag de echte death metal liefhebber niet missen!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Hail Of Bullets voor 7 september 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 7 september 2014 per e-mail bericht.


KORITNI & DAYBROKE - BOERDERIJ ZOETERMEER KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Koritni & Daybroke op 29 augustus in Boerderij Zoetermeer.

Wie is de gever: Boerderij Zoetermeer

Wat is de vraag: Wil jij dit concert bijwonen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "No nonsense Austalian Rock 'N Roll? Hell yeah!!!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Koritni & Daybroke voor 23 augustus 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 23 augustus 2014 per e-mail bericht.


SEVENTH SIN - CD ACTIE 'WHEN REALITY ENDS'


Wat valt er te winnen: De Limburgse female fronted band [http://www.seventhsin.nl]Seventh Sin[/url] heeft een management-deal getekend met Metal Empire, een management- en promotie-organisatie die gespecialiseerd is in het begeleiden van female fronted bands. Om dit heugelijke feit te vieren stelt de band een drietal exemplaren van haar full-length debuut-album 'When Reality Ends' beschikbaar, die verloot zullen worden onder al diegenen die de volgende vraag goed weten te beantwoorden:

Wie is de gever: Seventh Sin

Wat is de vraag: Met welke Oostenrijkse female fronted band heeft Seventh Sin door Engeland getoerd?

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Seventh Sin voor 29 augustus 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden.


YOB & PALLBEARER - TIVOLI DE HELLING KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Yob en Pallbearer op 3 september in Tivoli de Helling Utrecht.

Wie is de gever: Tivoli Utrecht

Wat is de vraag: Wil jij dit concert bijwonen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Doooooooooooooooooooooooommmmmmmmmmmm".

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp YOB voor 29 augustus 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 29 augustus 2014 per e-mail bericht.