Listen live to Radio Arrow Classic Rock

prijsvraag

Doe mee en maak kans op geweldige prijzen.

MUSIKMESSE FRANKFURT KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: Vijf keer twee toegangskaarten voor de Frankfurt Musikmesse, de grootste muziekbeurs van Europa. Naast een keur aan fabrikanten die hun nieuwe waar tentoonstellen, zullen er ook live optredens zijn van onder meer Steve Stevens, Herman Lin, Jen Majura, Alex Landenburg en de volbloed metal gitarist Jeff Waters, naast tal van andere live evenementen.

Wie is de gever: Frankfurt Musikmesse

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor dit spektakel winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Het lijkt me fantastisch om dit jaar naar de Messe te gaan en tussen de instrumenten en de artiesten van de Duitse keuken en uiteraard de bar te genieten."

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Frankfurt Musikmesse voor 2 april 2017 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 2 april 2017 per e-mail bericht.


WIN EEN DV MARK MICRO 50 GUITAR AMP!


Wat valt er te winnen: Een DV Mark Micro 50 Guitar Amp (zie de specials deze maand voor de review).

Wie is de gever: Voerman

Wat is de vraag: Wil je deze amp winnen? Stuur ons dan een mail met daarin mooi omschreven waarom nou juist jij recht hebt op deze super gadget!

Uit de belangstellenden trekken wij één gelukkige winnaar. Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp DVMARK voor 1 april 2017 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. De winnaar krijgt per e-mail bericht.


BLUES PILLS – BURGERWEESHUIS DEVENTER KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Blues Pills op 2 april 2017 in Burgerweeshuis Deventer.

Wie is de gever: Burgerweeshuis Deventer

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Blues Pills wordt sterk beïnvloed door bands al Led Zeppelin, Cream, Janis Joplin en Fleetwood Mac. Dat lijken me een paar uitstekende redenen om Blues Pills eens op mijn gemak met een pils erbij even te bekijken”.

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars. Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Blues Pills voor 27 maart 2017 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 27 maart 2017 per e-mail bericht.


CIVIL WAR – EFFENAAR EINDHOVEN KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Civil War & Nightmare op 29 april 2017 in Effenaar Eindhoven.

Wie is de gever: Effenaar Eindhoven

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Een geweldige avond met de beste heavy metal die Zweden en Frankrijk ons gezamenlijk te bieden hebben? Ja hoor, kom maar op met die kaarten!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars. Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Civil War voor 21 april 2017 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 21 april 2017 per e-mail bericht.


HAVOK – KAARTEN EN CD ACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Havok op 6 april 2017 in 013 Tilburg, waar zij samen zullen spelen met Warbringer, Gorod en Exmortus. Daarnaast krijg je ook nog een exemplaar van hun nieuwe album 'Conformicide', welke op 10 maart uitkomt.

Wie is de gever: Cenury Media Records

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen en het plaatje winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Met reeds drie sterke albums heeft het kwartet zich al dik bewezen en heeft op elke plaat vooruitgang laten horen. Vind je het gek dat ik razend nieuwsgierig ben naar hun nieuwe plaat?"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars. Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Havok voor 27 maart 2017 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 27 maart 2017 per e-mail bericht.


KING DUDE – 013 TILBURG KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van King Dude op 5 april 2017 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: " Als er iemand is die de barrières tussen occulte metal en andere genres kan slechten, dan zou het wel TJ Cowgill moeten zijn!!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp King Dude voor 3 april 2017 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 3 april 2017 per e-mail bericht.


THE NEAL MORSE BAND – 013 TILBURG KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van The Neal Morse Band op 2 april 2017 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "En Mike Portnoy dus ook van de partij? Geweldig, daar moet ik bij zijn!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp The Neal Morse Band voor 28 maart 2017 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 28 maart 2017 per e-mail bericht.