Listen live to Radio Arrow Classic Rock

prijsvraag

Doe mee en maak kans op geweldige prijzen.

WOVENHAND - EFFENAAR EINDHOVEN KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Wovenhand op 4 oktober 2016 in de Effenaar Eindhoven.

Wie is de gever: Effenaar Eindhoven

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Heavy met tribale metal en post-punk invloeden? Dat tikkelt mijn nieuwsgierigheid wel!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Wovenhand voor 29 september 2016 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 29 september 2016 per e-mail bericht.


LACUNA COIL - 013 TILBURG KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Lacuna Coil op 22 oktober 2016 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Van veelbelovende symfonic gothic act door geëvolueerd naar kontenschoppende alternative rock en metal, en ik kan er geen genoeg van krijgen. “

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars. Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Lacuna Coil voor 22 oktober 2016 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 18 oktober 2016 per e-mail bericht.


STATUS QUO - 013 TILBURG KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor één van de laatste NL clubshows van Status Quo op 17 oktober 2016 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Ik zou graag in stijl afscheid willen nemen van deze oer-rockers. ‘Roll over lay down’ one more time please!!!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars. Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Status Quo voor 12 oktober 2016 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 12 oktober 2016 per e-mail bericht.


STEEL PANTHER - 013 TILBURG KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de enige NL show van Steel Panther op 13 oktober 2016 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Dit is hoe je heavy metal moet beleven. Compleet waanzinnig over the top!!!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars. Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Steel Panther voor 8 oktober 2016 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 8 oktober 2016 per e-mail bericht.