Listen live to Radio Arrow Classic Rock

prijsvraag

Doe mee en maak kans op geweldige prijzen.

EMPTINESS & GGU:LL – PAARD DEN HAAG KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van EMPTINESS & GGU:LL op 4 mei 2017 in Paard Den Haag. Lees hier maar even wat je kan verwachten.

Wie is de gever: Paard Den Haag

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Sinistere soundscapes, complexe drums en half-fluisterende grunts die uitmonden in een dreigende maar sfeervolle sound? Ja, daar lust deze man/vrouw wel pap van, dus kom maar hier met die kaarten!“

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Emptiness voor 28 april 2017 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 28 april 2017 per e-mail bericht.


DEVILDRIVER – METROPOOL HENGELO KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: drie maal twee tickets voor de show van DevilDriver & Magnacult op 20 juni 2017 in Metropool Hengelo.

Wie is de gever: Metropool Hengelo

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Death metallende groove? Groovende death metal? Het zal mij een zorg zijn hoe ze het noemen, ik vind het in ieder geval geweldig!".

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp DevilDriver voor 12 juni 2017 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 12 juni 2017 per e-mail bericht.


GOD DETHRONED – UNDERGROUND LELYSTAD KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van God Dethroned op 12 mei 2017 in Underground Lelystad.

Wie is de gever: Underground Lelystad

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "God Dethroned is terug, en dat mag ik niet missen!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars. Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp God Dethroned voor 8 mei 2017 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 8 mei 2017 per e-mail bericht.


NO TURNING BACK & FOR I AM KING – UNDERGROUND LELYSTAD KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van No Turning Back & For I Am King op 20 mei 2017 in Underground Lelystad.

Wie is de gever: Underground Lelystad

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Ik ben van vele muzikale markten thuis, dus een avondje hardcore en death metal gaat er bij mij in als koek.!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars. Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp No Turning Back & For I Am King voor 15 mei 2017 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 15 mei 2017 per e-mail bericht.