prijsvraag

Doe mee en maak kans op geweldige prijzen.

NAPALM DEATH - BURGERWEESHUIS DEVENTER KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor het concert van Napalm Death in Burgerweeshuis, Deventer op vrijdag 3 juli 2015.

Wie is de gever: Burgerweeshuis Deventer

Wat is de vraag: Stuur je mailtje met als onderwerp NAPALM DEATH voor 10 juni 2015 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 10 juni 2015 per e-mail bericht.


HELLYEAH & GUS G – TIVOLI/VREDENBURG KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Hellyeah & Gus G op 11 juni 2015 in Tivoli de Helling Utrecht.

Wie is de gever: Tivoli/Vredenburg Utrecht

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Het beste van Mudvayne, Nothingface, Pantera, Damageplan en Bloodsimple verzamelt in één sterrenteam? Kom maar door met die kaarten!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Hellyeah voor 8 juni 2015 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 8 juni 2015 per e-mail bericht.


UNEARTH PLUS EEN METAL BIERPAKKET – VICTORIE ALKMAAR KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: één maal twee tickets voor de show van Unearth, Drone, The Charm The Fury, For I Am King en 18 Miles op 7 juni 2015 in Podium Victorie te Alkmaar. Maar dat is niet alles, in samenwerking met de online bierwinkel Biernavigatie.nl krijgt de winnaar ook nog eens een fraai "metal up your ass" bierpakket toegestuurd.

Wie is de gever: Podium Victorie Alkmaar en Biernavigatie.nl.

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Over een no-brainer gesproken. Natuurlijk wil ik Unearth zien en gratis bier ontvangen!"
 
Let op: deelname aan deze prijsvraag is alleen voor 18 jaar en ouder. Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Unearth voor 31 mei 2015 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 31 mei 2015 per e-mail bericht.


PARADISE LOST – T-SHIRT ACTIE


Wat valt er te winnen: drie maal een fraai Paradise Lost "ThePlague Within" t-shirt (in de maten S, M, L, XL) plus album poster.

Wie is de gever: Century Media

Wat is de vraag: Wil jij dit shirt winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Dat treft! Paradise Lost is vet, en ik was toevallig net aan een nieuw bandshirt toe!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars. Vergeet niet je maat te vermelden!

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Paradise Lost T-Shirt actie voor 30 juni 2015 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden plus je gewenste maat.