prijsvraag

Doe mee en maak kans op geweldige prijzen.

DIODAK GHOST GUITAR MET BANDLOGO


Wat valt er te winnen: een miniatuur Diodak gitaarmodel naar keuze voorzien van je eigen bandlogo.

Wie is de gever: Diodak Ghost Guitars

Wat is de vraag: Wil jij zo'n geweldige Ghost guitar winnen met je eigen bandlogo er op gegraveerd? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Led there be rock, led there be rock, let there be guitar!!!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een gelukkige winnaar.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp "DIODAK GHOST GUITAR" voor 30 augustus 2016 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. De winnaar krijgt op 30 augustus 2016 per e-mail bericht. Het Lords of Metal logo wordt eveneens op de Ghost gitaar aangebracht.

Kijk op Diodak Ghost Guitars voor de beschikbare gitaarmodellen, waaronder Bo~EL, Ibanez, PRS, Gibson, Fender en een paar Dean models


BLUES PILLS TURNTABLE SLIPMATS


Wat valt er te winnen: vijf maal een originele Blues Pills turntable slipmat met daarop het Blues Pills logo.

Wie is de gever: Nuclear Blast

Wat is de vraag: Wil jij zo'n leuke Blues Pills slipmat winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Uiteraard heb ik een pick-up, maar een nieuwe verse slipmat is natuurlijk bijzonder welkom."

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp "BLUES PILLS" voor 30 augustus 2016 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. De winnaar krijgt op 30 augustus 2016 per e-mail bericht.


ADX CD EN T-SHIRT PAKKET


Wat valt er te winnen: Wat valt er te winnen: vijf maal een pakketje met daarin de ADX CD 'Non Serviam' plus een bijbehorende ADX t-shirt.

We hebben beschikbaar deze maten:
- 1 x S (girlie)
- 2 x L
- 2 x XXL

Wie is de gever: Eigen Beheer.be

Wat is de vraag: Wil jij een CD en T-shirt van ADX winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Ook in België weten ze al heel lang hoe vette power metal klinken moet!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp "ADX" voor 30 augustus 2016 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam, kledingmaat en adres te vermelden. De winnaar krijgt op 30 augustus 2016 per e-mail bericht.