prijsvraag

Doe mee en maak kans op geweldige prijzen.

FRANKFURT MUSIKMESSE KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: 5 maal 2 kaarten voor de Frankfurt Musikmesse, de grootste beurs op het gebied van muziekinstrumenten ter wereld, welke gehouden zal worden van 15 tot 18 april 2015 in Frankfurt (Duitsland).

Wie is de gever: Frankfurt Musikmesse

Wat is de vraag: Wil jij dit overweldigende evenement bijwonen? Stuur ons dan een mail waarin je ons overtuigd waarom jij die kaarten zou moeten winnen. En geloof ons: het is echt de moeite waard om er een keer bij te zijn!!!.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp MUSIKMESSE voor 10 april 2015 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 10 april de codes voor hun kaarten doorgemailed.


THE GENTLE STORM – HEDON ZWOLLE KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van The Gentle Storm op 4 april 2015 in Hedon Zwolle.

Wie is de gever: Hedon Zwolle

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Voor de live uitvoering van het nieuwste meesterwerk van Arjen Lucassen en Anneke van Giersbergen maak ik graag tijd vrij, zelfs als ik het eigenlijk helemaal niet heb!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp The Gentle Storm voor 3 april 2015 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 3 april 2015 per e-mail bericht.


EVERGREY - W2 DEN BOSCH KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Evergrey op 15 mei 2015 in W2 Den Bosch.

Wie is de gever: W2 Den Bosch

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Evergrey staat al jarenlang in mijn lijst van favorieten, dus moet ik ze weer zien!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Evergrey voor 10 mei 2015 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 10 mei 2015 per e-mail bericht.


IMMORTAL RANDY RHOADS THE ULTIMATE TRIBUTE - CD EN VINYL ACTIE


Wat valt er te winnen: Maar liefst drie maal de CD versie van de tribute plaat 'Immortal Randy Rhoads - The Ultimate Tribute', gevuld met nimmer vervagende Ozzy klassiekers, uitgevoerd door grote namen als Chuck Billy (Testament) Alexi Laiho (Children Of Bodom) en vele anderen. Klap op de vuurpijl: we geven ook nog eens drie vinyl versies van deze kraeckert kado.

Wie is de gever: UDR Music

Wat is de vraag: Wil jij een exemplaar van dit kleinood winnen? Vertel ons dan maar eens waarom jij vind dat Randy Rhoads nog steeds een held is.

Uit de belangstellenden met een creatief verhaal trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Randy Rhoads voor 30 maart 2015 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden.


THE ANSWER – GEBR. DE NOBEL LEIDEN KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van The Answer op 10 april 2015 in Gebr. de Nobel te Leiden.

Wie is de gever: Gebr. de Nobel

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Beukende hard rock met een bluesy randje. Oftewel: niet mokken, gewoon lekker rocken!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp The Answer voor 6 april 2015 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 6 april 2015 per e-mail bericht.


KARMA TO BURN - BURGERWEESHUIS DEVENTER KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor het concert van Karma To Burn in Burgerweeshuis, Deventer op vrijdag 24 april.

Wie is de gever: Burgerweeshuis Deventer

Wat is de vraag: Stuur je mailtje met als onderwerp KARMA TO BURN voor 18 april 2015 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 28 april 2015 per e-mail bericht.


MONOMYTH & SHAKING GODSPEED - PAARD DEN HAAG KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Monomyth en Shaking Godspeed op 10 april 2015 in het Paard van Troje te Den Haag.

Wie is de gever: Paard van Troje Den Haag

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Een avond gevuld met de beste stoner rock en harde bluesrock in combinatie met een paar malse bieren maakt Den Haag tot een bruisende metropool."

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Monomyth voor 7 april 2015 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 7 april 2015 per e-mail bericht.


MONO - W2 DEN BOSCH KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van op 13 mei 2015 in W2 Den Bosch.

Wie is de gever: W2 Den Bosch

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Ik heb zo'n kamerbrede smaak dat ik zelfs Japanse postrock een warm hart toedraag, zeker als het Mono betreft!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Mono voor 10 mei 2015 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 10 mei 2015 per e-mail bericht.