prijsvraag

Doe mee en maak kans op geweldige prijzen.

FEUERENGEL - GEBOUW-T BERGEN OP ZOOM KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Feuerengel op zondag 28 november in Gebouw-T te Bergen Op Zoom.

Wie is de gever: Gebouw-T te Bergen Op Zoom

Wat is de vraag: Wil jij dit concert bijwonen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Als Rammstein deze kant niet uitkomt vind in Feurengel een meer dan gaaf alternatief!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Feuerengel voor 26 november 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 26 november 2014 per e-mail bericht.


KREATOR / ARCH ENEMY – 013 TILBURG KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Kreator, Arch Enemy, Vader en Sodom op 4 december in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Hoe vet kan het zijn? Nou, als ik er ook bij ben bijvoorbeeld!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Kreator voor 2 december 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 2 december 2014 per e-mail bericht.


VANDENBERG'S MOONKINGS – TIVOLI/VREDENBURG UTRECHT KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Vandenberg's Moonkings op 14 januari in TivoliVredenburg te Utrecht.

Wie is de gever: url=http://www.tivolivredenburg.nl]TivoliVredenburg Utrecht[/url]

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Krachtige hardrock van deze tijd en nog een paar Vandenberg klassiekers er bij cadeau? Dat wil ik als echte rocker (m/v) natuurlijk niet missen!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Vandenberg's Moonkings voor 11 januari 2015 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 11 januari 2015 per e-mail bericht.


PARKWAY DRIVE – 013 TILBURG KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Parkway Drive, Heaven Shall Burn, Carnifex en Northlane op 11 december in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg.

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "METALCORE! METALCORE! METALCORE! METALCORE! METALCORE! METALCORE!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Parkway Drive voor 7 december 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 7 december 2014 per e-mail bericht.


SPECTRAL HAZE – CD ACTIE


Wat valt er te winnen: Drie maal een exemplaar van de nieuwe Spectral Haze CD 'Strapping Stallions'

Wie is de gever: Soulseller Records.

Wat is de vraag: Wil jij kans maken op een CD? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Psychedelica in stoner is precies wat deze mens nodig heeft!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Spectral Haze voor 25 november 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden.