Listen live to Radio Arrow Classic Rock

prijsvraag

Doe mee en maak kans op geweldige prijzen.

STEEL PANTHER – 013 TILBURG KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 1 maal twee tickets voor de show van Steel Panther & Fozzy op 3 februari 2018 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Stiekem ben ik dus gewoon een heel ondeugend typje, en een avondje Steel Panther past dan ook uitstekend binnen mijn totaalplaatje van het betere genotsgebeuren."

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Steel Panther voor 26 januari 2018 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 26 januari 2018 per e-mail bericht.


RHAPSODY – EFFENAAR EINDHOVEN KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 2 maal twee tickets voor de show van Rhapsody, Beast In Black & Scarlett Aura op 23 februari 2018 in de Effenaar Eindhoven.

Wie is de gever: Effenaar Eindhoven

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Wat? In de originele bezetting én 'Symphony Of The Enchanted Lands' integraal spelen? Ja, stop maar met uitleggen en hier met kaarten!!!!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Rhapsody voor 16 februari 2018 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 16 februari 2018 per e-mail bericht.


ARCH ENEMY – 013 TILBURG KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 1 maal twee tickets voor de show van Arch Enemy, Wintersun, Tribulation & Jinjer op 28 januari 2018 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Ik ben dol op mooie kleine meisjes met een strot maar menig grote kerel jaloers op zou moeten zijn!".

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Arch Enemy voor 22 januari 2018 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 22 januari 2018 per e-mail bericht.


ACCEPT – EFFENAAR EINDHOVEN KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 2 maal twee tickets voor de show van Accept & Night Demon op 6 februari 2018 in de Effenaar Eindhoven.

Wie is de gever: Effenaar Eindhoven

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Een carrière die inmiddels 5 decennia omspant maar nog steeds ijzersterk. Daar wil ik graag een avondje voor vrijmaken!!!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Accept voor 31 januari 2018 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 31 januari 2018 per e-mail bericht.


SALIVA & CRAZY TOWN – 013 TILBURG KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 3 maal twee tickets voor de show van Saliva, Crazy Town, Davey Suicide & Griever op 31 januari 2018 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Een tripje rechtstreeks terug naar de nu-metal van begin 2000? Prachtig, toen was ik ook al van de moderne metal, dus doe mij maar een kaartje!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Saliva & Crazy Town voor 24 januari 2018 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 24 januari 2018 per e-mail bericht.


NILE – GEBR. DE NOBEL LEIDEN KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 2 maal twee tickets voor de show van Nile, Terrorizer & Exarsis op 10 februari 2018 in Gebr. de Nobel te Leiden.

Wie is de gever: Gebr. de Nobel Leiden

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Yep, doe mij maar een leerzaam avondje over Oudegyptische ellende opgediend in een technische death metal saus!!!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Nile voor 4 februari 2018 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 4 februari 2018 per e-mail bericht.


NILE & TERRORIZER – 013 TILBURG KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 3 maal twee tickets voor de show van Nile, Terrorizer, Exarsis & Art Of Deception op 8 februari 2018 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Een heerlijk pakket voor wie de muziek niet extreem genoeg kan zijn. Ik dus!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Nile in 013 Tilburg voor 3 februari 2018 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 3 februari 2018 per e-mail bericht.


KAYAK – 013 TILBURG KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 2 maal twee tickets voor de show van Kayak & Gungfly op 24 januari 2018 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Geweldige progrock van Nederlandse bodem! En nou hier die kaarten!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Kayak voor 19 januari 2018 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 19 januari 2018 per e-mail bericht.