prijsvraag

Doe mee en maak kans op geweldige prijzen.

CHICKENPICS SHREDDER ACTIE


Wat valt er te winnen: Vijf Shredder plectrums van Chickenpicks

Wie is de gever: Chickenpicks

Wat is de vraag: Wil je een van deze plectrums graag hebben? Stuur ons dan een mail met daarin de volgende tekst: Yes please, I want to shred with a Chickenpick! Uit de belangstellenden trekken wij vijf gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp CHICKENPICKS voor 27 september 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden.


DARKANE & KAYSER - BURGERWEESHUIS DEVENTER KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Darkane en Kayser op zondag 5 oktober in Burgerweeshuis Deventer.

Wie is de gever: Burgerweeshuis Deventer

Wat is de vraag: Wil jij dit concert bijwonen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Sneller, harder, puurder… ik wil DARKANE zien!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars. LET OP, het concert is al ’s middags.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp DARKANE voor 20 september 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 20 september 2014 per e-mail bericht.


FU MANCHU - BURGERWEESHUIS DEVENTER KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal één ticket voor de show van Fu Manchu op zaterdag 11 oktober in Burgerweeshuis Deventer

Wie is de gever: Burgerweeshuis Deventer

Wat is de vraag: Wil jij dit concert bijwonen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Het enige dat zo onheilspellend is als de glimlach van Christopher Lee, is de muziek erop gebaseerd is. Laat me er please bij zijn".

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp FU MANCHU voor 20 september 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 27 september 2014 per e-mail bericht.


ELUVEITIE & ARKONA – EFFENAAR EINDHOVEN KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Eluveitie en Arkona op 23 november in Effenaar Eindhoven.

Wie is de gever: Effenaar Eindhoven

Wat is de vraag: Wil jij dit concert bijwonen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Met Pagan meer mansch!!!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Eluveitie & Arkona voor 15 oktober 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 15 oktober 2014 per e-mail bericht.


MONOMYTH & SHAKING GODSPEED – TIVOLI DE HELLING KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Monomyth en Shaking Godspeed op 27 september in Tivoli de Helling Utrecht.

Wie is de gever: Tivoli Utrecht

Wat is de vraag: Wil jij dit concert bijwonen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Bevrijdende euforische oerrock? Dat wordt weer swingen geblazen!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Monomyth & Shaking Godspeed voor 23 september 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 23 september 2014 per e-mail bericht.


SCORPIONS – AHOY ROTTERDAM


Wat valt er te winnen: drie maal twee tickets voor de show van Scorpions op 27 november in Ahoy Rotterdam.

Wie is de gever: Greenhouse Talent

Wat is de vraag: Wil jij dit concert bijwonen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Deze waarschijnlijk laatste show van onze Duitse hardrock helden in Nederland wil ik absoluut niet missen!!

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Scorpions voor 15 november 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen hun kaarten thuisgestuurd.