Listen live to Radio Arrow Classic Rock

prijsvraag

Doe mee en maak kans op geweldige prijzen.

GRINDHOVEN – DYNAMO EINDHOVEN


Wat valt er te winnen: 1 maal twee tickets voor het Grindhoven Festival op 20 maart 2019 in Dynamo Eindhoven, met op het podium de volgende kamerorkesten: Misery Index (USA), Wormrot (SG), Teethgrinder (NL), Inopexia (RU), Nasty Face (UK/CH), MensVreters (SA), Jean-Louis Costes (F), Onetwothreefour (NL), Korpse (NL) en Johnny Bockwurst (NL)

Wie is de gever: Doomstar Bookings

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze muzikaal verrassende show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Door de hele dag tegen deze line-up aan te kijken kom ik weer helemaal tot rust!!!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een gelukkige winnaar.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Grindhoven voor 23 maart naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 23 maart per e-mail bericht.


KAMELOT – MELKWEG AMSTERDAM KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 2 maal twee tickets voor de show van Kamelot, Evergrey en Visions Of Atlantis op 9 maart 2019 in Melkweg Amsterdam.

Wie is de gever: Melkweg Amsterdam

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Wie voor Kamelot kiest, kiest voor kwaliteit!!!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een gelukkige winnaar.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Kamelot voor 6 maart naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 6 maart per e-mail bericht.


SAMAEL – METROPOOL HENGELO KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 1 maal twee tickets voor de show van Samael & Hangman's Chair op 11 mei 2019 in Metropool Hengelo.

Wie is de gever: Metropool Hengelo

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze unieke show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Samael: mijn helden sinds 1988!!!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een gelukkige winnaar.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Samael voor 04 mei naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 04 mei per e-mail bericht.


SUFFOCATION & SUPPORTS – METROPOOL ENSCHEDE KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 1 maal twee tickets voor de show van Suffocation, Belphegor, God Dethroned, Nordjevel & Darkrise op 13 april 2019 in Metropool Enschede.

Wie is de gever: Metropool Enschede

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze unieke show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Die zusjes zijn best leuk, maar hun grote broers maken pas echt het verschil!!!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een gelukkige winnaar.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Suffocation voor 5 april naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 5 april per e-mail bericht.


PESTILENCE – METROPOOL HENGELO KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 1 maal twee tickets voor de Consuming Impulse Anniversary show van Pestilence op 22 maart 2019 in Metropool Hengelo.

Wie is de gever: Metropool Hengelo

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze unieke show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "30 jaar 'Consuming Impulse', dat feestje wil ik zelf ook wel meemaken!!!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een gelukkige winnaar.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Pestilence voor 14 maart naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 14 maart per e-mail bericht.


AGENT STEEL – METROPOOL ENSCHEDE KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 1 maal twee tickets voor de show van Agent Steel op 25 april 2019 in Metropool Enschede

Wie is de gever: Metropool Enschede

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze unieke show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "MASTERS OF METAL, AGENTS OF STIEHIEHIEHIELLLLLLLLL!!!!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een gelukkige winnaar.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Agent Steel voor 18 april naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de
inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 18 april per e-mail bericht.


KISSIN DYNAMITE – EFFENAAR EINDHOVEN


Wat valt er te winnen: 1 maal twee tickets voor de show van Kissin Dynamite en John Diva & The Rockets Of Love op 29 maart 2019 in de Effenaar Eindhoven.

Wie is de gever: Effenaar Eindhoven

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze harige show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Grunge is iets wat alleen anderen is overkomen, voor mij is hair metal nog steeds nummer 1. Of op zijn minst iets waar ik me niet voor schaam om gaaf te vinden!!!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een gelukkige winnaar.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Kissin Dynamite voor 22 maart naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 22 maart per e-mail bericht.