prijsvraag

Doe mee en maak kans op geweldige prijzen.

AIRBOURNE – TIVOLI/VREDENBURG KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Airbourne op 15 november in TivoliVredenburg te Utrecht.

Wie is de gever: TivoliVredenburg Utrecht

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Omgecompliceerd rammen, beuken en meezingen? Yup, dat is echt iets voor mij!".

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Airbourne voor 11 november 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 11 november 2014 per e-mail bericht.


ANATHEMA – 013 TILBURG KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Anathema op 17 oktober in 013 te Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg.

Wat is de vraag: Wil jij dit concert bijwonen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Als ik ergens veel waardering voor heb zijn het wel bands die blijven innoveren!".

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Anathema 013 Tilburg voor 13 oktober 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 13 oktober 2014 per e-mail bericht.


ANATHEMA – TIVOLI/VREDENBURG KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Anathema en Mother's Cake op 12 november in TivoliVredenburg te Utrecht.

Wie is de gever: TivoliVredenburg Utrecht

Wat is de vraag: Wil jij dit concert bijwonen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Al heeft het met metal tegenwoordig weinig meer te maken, toch blijft het wonderschone muziek".

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Anathema TivoliVredenburg voor 9 november 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 9 november 2014 per e-mail bericht.


ANIHILATED & INFANTRY – MUSICON DEN HAAG KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van de Engelse oer-thrashers Anihilated en Infantry op 10 oktober in Musicon te Den Haag.

Wie is de gever: url=https://www.facebook.com/pages/The-Hague-Heavy-Metal-Alliance/221926644667061]The Hague Heavy Metal Alliance[/url].

Wat is de vraag: Wil jij dit concert bijwonen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Oh Oh Den Haag, mooie stad achter de duinen"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp ANIHILATED IN MUSICON voor 9 oktober 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 9 oktober 2014 per e-mail bericht.


ILL NINO - BURGERWEESHUIS DEVENTER KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de enige clubshow in NL van Ill Nino op zondag 23 november in Burgerweeshuis Deventer.

Wie is de gever: Burgerweeshuis Deventer

Wat is de vraag: Wil jij dit concert bijwonen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Of het goed is voor de heupen weet ik niet, maar ik heb wel trek in een partijtje Latin Metal!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp ILL Nino voor 18 november 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 18 november 2014 per e-mail bericht.


ELUVEITIE & ARKONA – EFFENAAR EINDHOVEN KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Eluveitie en Arkona op 23 november in Effenaar Eindhoven.

Wie is de gever: Effenaar Eindhoven

Wat is de vraag: Wil jij dit concert bijwonen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Met Pagan meer mansch!!!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Eluveitie & Arkona voor 15 oktober 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 15 oktober 2014 per e-mail bericht.


FISH – CONCERT NAAR KEUZE KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee tickets voor een NL show naar keuze van FISH, plus een CD en t-shirt. Je kan kiezen uit:

3 oktober – Zoetermeer – Boerderij
4 oktober – Uden – de Pul
5 oktober – Zwolle – Hedon
7 oktober – Bergen op Zoom – Gebouw T

Wie is de gever: Professional Independent Music Promotion

Wat is de vraag: Wil jij dit concert bijwonen? Stuur ons dan gewoon een mailtje met daarin vermeld de datum/locatie waar jij Fish graag zou willen zien.

Uit de belangstellenden trekken wij wel een gelukkige winnaar.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Fish voor 1 oktober 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. De winnaar krijgt op 1 oktober 2014 per e-mail bericht.


FLYING COLORS – 013 TILBURG KAARTEN PLUS MEET & GREET ACTIE


Wat valt er te winnen: twee tickets plus meet and greet voor de show van Flying Colors op 9 oktober in 013 te Tilburg, voor de runners-up verloten we ook nog eens 1 x 2 gewone kaarten voor deze show.

Wie is de gever: Mascot Records en 013 Tilburg.

Wat is de vraag: Wil jij dit concert bijwonen en de band ontmoeten? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Ik weet precies wat ik tegen deze heren ga zeggen als ik ze mag ontmoeten!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Flying Colors voor 6 oktober 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 6 oktober 2014 per e-mail bericht.


IN FLAMES – 013 TILBURG KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van In Flames op 20 oktober in 013 te Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg.

Wat is de vraag: Wil jij dit concert bijwonen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Dat de dagen van 'The Jester Race' reeds lang verleden tijd zijn is mij wel bekend, maar toch vind ik deze mannen nog steeds de moeite meer dan waard!".

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp In Flames voor 15 oktober 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 15 oktober 2014 per e-mail bericht.


LACUNA COIL – TIVOLI/VREDENBURG KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Lacuna Coil en Motionless In White op 9 november in TivoliVredenburg te Utrecht

Wie is de gever: TivoliVredenburg Utrecht

Wat is de vraag: Wil jij dit concert bijwonen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Prachtige muziek met een prachtige zangeres? Daar wil ik de deur wel voor uit!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Lacuna Coil voor 6 november 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 6 november 2014 per e-mail bericht.


MONOMYTH & SHAKING GODSPEED - BURGERWEESHUIS DEVENTER KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Monomyth & Shaking Godspeed op vrijdag 21 november in Burgerweeshuis Deventer

Wie is de gever: Burgerweeshuis Deventer

Wat is de vraag: Wil jij dit concert bijwonen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Zo “LOOSE” als “35007” wil ik me wel weer even voelen bij deze stoners!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Monomyth voor 15 november september 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 15 november 2014 per e-mail bericht.


NASHVILLE PUSSY - BURGERWEESHUIS DEVENTER KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Nashville Pussy op vrijdag 7 november in Burgerweeshuis Deventer

Wie is de gever: Burgerweeshuis Deventer

Wat is de vraag: Wil jij dit concert bijwonen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Ooooeeeeh, dat is een geile band man!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Nashville Pussy voor 28 oktober september 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 28 oktober 2014 per e-mail bericht.


PIMP SHOWCASE – BIBELOT KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de PIMP showcase in de Bibelot te Dordrecht op 4 oktober, met medewerking van Stream of Passion, My Propane, Pendejo, 15 Reasons en Sin 7 Sins.

Wie is de gever:

Wat is de vraag: Wil jij dit concert bijwonen? Stuur ons dan gewoon een mailtje met daarin de volgende tekst: "Ik ben wel van de nieuwe bands uitchecken, dus kaartjes zijn zeker welkom!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een gelukkige winnaar.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp PIMP voor 3 oktober 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. De winnaar krijgt op 3 oktober 2014 per e-mail bericht.


SCORPIONS – AHOY ROTTERDAM


Wat valt er te winnen: drie maal twee tickets voor de show van Scorpions op 27 november in Ahoy Rotterdam.

Wie is de gever: Greenhouse Talent

Wat is de vraag: Wil jij dit concert bijwonen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Deze waarschijnlijk laatste show van onze Duitse hardrock helden in Nederland wil ik absoluut niet missen!!

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Scorpions voor 15 november 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen hun kaarten thuisgestuurd.


SKILLET – 013 TILBURG KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Skillet op 18 oktober in 013 te Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg.

Wat is de vraag: Wil jij dit concert bijwonen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Een pakkend rock- en nu-metalgeluid gekoppeld aan een spirituele én sociale boodschap? Okay, mijn nieuwsgierigheid is nu gekieteld!".

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Skillet voor 14 oktober 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 14 oktober 2014 per e-mail bericht.


SODOMIZER & HELLCANON & FACE MEETS CONCRETE – IN 330 LIVE / CREMERS DEN HAAG KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van de Braziliaanse blackened thrashers Sodomizer, Hellcanon en Face Meets Concrete op 17 oktober in 330 LIVE / CREMERS te Den Haag.

Wie is de gever: The Hague Heavy Metal Alliance.

Wat is de vraag: Wil jij dit concert bijwonen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Dit is wel de ALLER- ALLER VETSTE show van de hele Haagse Popweek!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp SODOMIZER IN 330 LIVE voor 16 oktober 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 16 oktober 2014 per e-mail bericht.


SOLACE OF REQUIEM – CD ACTIE


Wat valt er te winnen: Drie maal een exemplaar van de geweldige nieuwe CD 'Casting Ruin'.

Wie is de gever: ViciSolum Productions.

Wat is de vraag: Wil jij kans maken op een CD? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Deze band komt het najaar touren in Europa, dus als jullie mij een CD sturen dan kan ik daar goed voorbereid naar toe!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp SOLACE OF REQUIEM voor 25 oktober 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden.


SPEEDFEST EINDHOVEN – V.I.P. KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: één maal twee tickets voor het aankomende SPEEDFEST op 22 november in Klokgebouw te Eindhoven. Het betreft hier VIP tickets die je toegang geven tot het exclusieve VIP deck, met eigen bar en prima zicht op de zaal en het hoofdpodium. Entertainment deze dag wordt verzorgt door onder andere Peter Pan Speedrock, Madball, The Adicts, Diablo Boulevard, Doomriders, Kadavar, Napalm Death en nog veel meer leuks.

Wie is de gever: SPEEDFEST

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail waarin jij ons haarfijn uitlegt waarom nou juist jij een paar VIP tickets hebt verdient.

Uit de belangstellenden trekken wij wel een gelukkige winnaar.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp SPEEDFEST voor 15 november 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 15 november 2014 per e-mail bericht.


ssSHEENSss – CD ACTIE


Wat valt er te winnen: Drie maal een exemplaar van de nieuwe CD 'Strapping Stallions'.

Wie is de gever: Soulseller Records.

Wat is de vraag: Wil jij kans maken op een CD? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Na het zien van de videoclip hieronder denk ik wel dat deze plaat iets voor mij is!'.

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp ssSHEENSss voor 25 oktober 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden.


TRUCKFIGHTERS – TIVOLI/VREDENBURG KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Truckfighters, Witchrider en White Miles op 13 oktober in TivoliVredenburg te Utrecht.

Wie is de gever: TivoliVredenburg Utrecht

Wat is de vraag: Wil jij dit concert bijwonen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Beter kan je je vette stonerrock heden ten dage bijna niet krijgen".

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Truckfighters voor 10 oktober 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 10 oktober 2014 per e-mail bericht.