prijsvraag

Doe mee en maak kans op geweldige prijzen.

KARMAFLOW IN CONCERT: THE ROCK OPERA - THEATER AAN DE PARADE DEN BOSCH KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor Karmaflow in Concert: The Rock Opera op maandag 19 januari 2015 in het Theater aan de Parade in Den Bosch.

Wie is de gever: Karmaflow in concert

Wat is de vraag: Wil jij dit concert bijwonen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Games, wereldsterren, en rockopera en dat in concert… daar moet ik bij zijn!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp KARMAFLOW voor 10 januari 2015 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 10 januari 2015 per e-mail bericht.


CANDYBAR PLANET + KOMATSU - 013 TILBURG KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Komatsu en Candybar Planet op 27 december in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Een heerlijke groovende mix tussen sludge, stoner en metal lijkt me een prima methode om te kerst kater te verzachten!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Komatsu voor 20 december 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 20 december 2014 per e-mail bericht.


HAMMERFALL – 013 TILBURG KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van HammerFall, Orden Ogan en Serious Black op 19 januari in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin het juiste antwoord op de volgende vraag: Welk Zweeds sport team maakte met de band in 2010 een videoclip en won twee maanden later goud op de Olympische Spelen?

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp HammerFall voor 14 januari 2015 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 14 januari 2015 per e-mail bericht.


MONOMYH - PATRONAAT HAARLEM KAARTEN / CD ACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Monomyth op 18 januari in Patronaat Haarlem plus een exemplaar van het verse album 'Further' en een exemplaar van het debuut Monomyth.

Wie is de gever: Patronaat Haarlem en Suburban Records.

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Monomyth is inmiddels gefuseerd tot een samenhangend geheel en de sound laveert van spacerock naar krautrock, van psychedelica naar IDM, van majeur naar mineur en alles daartussenin. Dat klint in mijn oren als een muzikaal avontuur!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Monomyth voor 14 januari 2015 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 14 januari 2015 per e-mail bericht.


SEETHER - 013 TILBURG KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Seether en Prana op 14 december in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Post-grunge van een Zuid-Afrikaanse rockband? Klinkt goed, hier met die kaarten!

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Seether voor 10 december 2014 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 10 december 2014 per e-mail bericht.


SABATON - MELKWEG AMSTERDAM KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Sabaton op 15 februari 2015 in de Melkweg Amsterdam.

Wie is de gever: Melkweg Amsterdam

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Als ik dan toch les moet krijgen over verschillende oorlogen, doe het dan maar in Sabaton's geweldige muzikale jasje!".

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Sabaton voor 12 februari 2015 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 12 februari 2015 per e-mail bericht.


VANDENBERG'S MOONKINGS – TIVOLI/VREDENBURG UTRECHT KAARTENACTIE


Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Vandenberg's Moonkings op 14 januari in TivoliVredenburg te Utrecht.

Wie is de gever: TivoliVredenburg Utrecht

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Krachtige hardrock van deze tijd en nog een paar Vandenberg klassiekers er bij cadeau? Dat wil ik als echte rocker (m/v) natuurlijk niet missen!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Vandenberg's Moonkings voor 11 januari 2015 naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 11 januari 2015 per e-mail bericht.