Listen live to Radio Arrow Classic Rock

prijsvraag

Doe mee en maak kans op geweldige prijzen.

MASTODON – 013 TILBURG KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 1 maal twee tickets voor de show van Mastodon, Kvelertak & Mutoid Man op 10 februari 2019 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Muziek op het snijvlak van stonermetal, sludge en prog-metal? Daar lust ik wel pap van!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Mastodon voor 02 februari naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 02 februari per e-mail bericht.


SAMAEL – METROPOOL HENGELO KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 1 maal twee tickets voor de show van Samael & Hangman's Chair op 11 mei 2019 in Metropool Hengelo.

Wie is de gever: Metropool Hengelo

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze unieke show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Samael: mijn helden sinds 1988!!!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een gelukkige winnaar.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Samael voor 04 mei naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 04 mei per e-mail bericht.


GOOD CHARLOTTE – 013 TILBURG KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 2 maal twee tickets voor de show van Good Charlotte, Sleeping With Sirens & Boston Manor op 18 februari 2019 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Het hoeft niet altijd knetterhard, soms is een beetje pop punk helemaal niet verkeerd.”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Good Charlotte voor 12 februari naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 12 februari per e-mail bericht.


PESTILENCE – METROPOOL HENGELO KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 1 maal twee tickets voor de Consuming Impulse Anniversary show van Pestilence op 22 maart 2019 in Metropool Hengelo.

Wie is de gever: Metropool Hengelo

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze unieke show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "30 jaar 'Consuming Impulse', dat feestje wil ik zelf ook wel meemaken!!!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een gelukkige winnaar.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Pestilence voor 14 maart naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 14 maart per e-mail bericht.


JOHN GARCIA & THE BAND OF GOLD – 013 TILBURG KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 2 maal twee tickets voor de show van John Garcia & The Band Of Gold op 22 februari 2019 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Een vrijdagavondje riff worship! Ja, ik doe mee!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp John Garcia voor 14 februari naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 14 februari per e-mail bericht.


SIRENIA – METROPOOL HENGELO KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 1 maal twee tickets voor de show van Sirenia op 2 maart 2019 in Metropool Hengelo.

Wie is de gever: Metropool Hengelo

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Deze Noorse band heeft altijd garant gestaan voor kwaliteit!!!"

Uit de belangstellenden trekken wij wel een gelukkige winnaar.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Sirenia voor 21 februari naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 21 februari per e-mail bericht.


KORPIKLAANI & TURISAS – 013 TILBURG KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 2 maal twee tickets voor de show van Korpiklaani & Turisas op 23 februari 2019 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Wodka, bier en Finse folk metal? Lijkt me fantastisch op deze donkere winteravond!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Korpiklaani voor 15 februari naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 15 februari per e-mail bericht.


RHAPSODY OF FIRE – METROPOOL HENGELO KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 1 maal twee tickets voor de show van Rhapsody Of Fire op 26 februari 2019 in Metropool Hengelo.

Wie is de gever: Metropool Hengelo

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "Mien, laat die feestneus maar zitten. Mijn zwaard moet ik hebben!!

Uit de belangstellenden trekken wij wel een gelukkige winnaar.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Rhapsody Of Fire voor 19 februari naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 19 februari per e-mail bericht.


URIAH HEEP – 013 TILBURG KAARTEN ACTIE


Wat valt er te winnen: 2 maal twee tickets voor de show van Uriah Heep op 24 februari 2019 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan een mail met daarin deze tekst: "EASY LIVING! EN MEER VAN DAT!!!!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur je mailtje met als onderwerp Uriah Heep voor 16 februari naar prijsvraag@lordsofmetal.nl waar als vanouds de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen op 16 februari per e-mail bericht.