Listen live to Radio Arrow Classic Rock

Contact

Het Lords Of Metal postadres, voor al uw promo's, steekpenningen, poederbrieven en meer van die clichématige zooi.

Lords of Metal E-zine
Horst Vonberg
Postbus 756
1780 AT Den Helder
The Netherlands

e-mail: headquarters_N.O.S.P.A.M.@lordsofmetal.nl
(verwijder '_N.O.S.P.A.M.' in dit adres en je mail zal ons bereiken)

De beste manier om een review in LoM te krijgen is door het sturen van een CD of CD-R met jullie materiaal (plus biografie en volledige contact details) naar het onderstaande adres. Vinyl of cassette wordt ook geaccepteerd. We reviewen op maandelijkse basis rond de 250 albums, demo's, vinyl en DVD's, dus heeft materiaal wat ons op bovenstaand format wordt toegezonden voorrang boven muziek die we moeten downloaden.

Als je er toch op staat gebruik te maken van downloads, maak dan gebruik van systemen als iPool, Hear The Music, en/of Haulix. Via .rar en/of .zip files, soundclouds, bandcamps, dropboxes en aanverwante bronnen kan ook, maar die gaan op de plank en daar wordt pas naar gekeken als alle andere promo's bekeken zijn. Als er nog tijd en ruimte is. Wij reviewen geen online streams, ongeacht de soort muziek. Vanwege het enorme maandelijkse aanbod aan promomateriaal is het voor ons ondoenlijk om alles te recenseren, dus download uitnodigingen onze kant uit sturen zijn geen garantie voor een review.

Lords Of Metal is een HARDROCK & METAL magazine. Mocht je coverage zoeken voor zaken als punk, hardcore, EBM/Industrial, poprock, fusion, (neo)Folk etc. dan kan dat wel maar alleen als er een CD(R) wordt opgestuurd, maar vraag jezelf eerst af of je wel door metalheads reviewed wilt worden. Wij vinden het in ieder geval helemaal niet erg als je het ons niet stuurt. Daar zijn namelijk andere magazines voor.

Stuur ons aub niet ongevraagd muziek of videofiles per e-mail en/of materiaal dat al langer dan zes maanden geleden uitgebracht is.

Het is mogelijk om via Lords Of Metal je nieuwe muziek aan te bieden als stream. Vraag gerust naar meer informatie en voorwaarden.

Over interviews en andere mogelijk features: die zijn mogelijk, maar alleen als we echt leuk vinden wat ons wordt aangeboden. Het sturen van fysiek promo materiaal levert je altijd een review op, maar is geen garantie voor een interview of iets dergelijks.

Het opsturen van nieuws (in het Engels aub) en/of concert data is altijd mogelijk (alleen NL/BE dates / Europese festival dates alstublieft).

En daarnaast: lees onze Disclaimer