Listen live to Radio Arrow Classic Rock

Contact

Het Lords Of Metal postadres, voor al uw promo's, steekpenningen, poederbrieven en meer van die clichématige zooi.

Lords of Metal E-zine
Horst Vonberg
Postbus 756
1780 AT Den Helder
The Netherlands

e-mail: headquarters_N.O.S.P.A.M.@lordsofmetal.nl
(verwijder '_N.O.S.P.A.M.' in dit adres en je mail zal ons bereiken)

De beste manier om een review in LoM te krijgen is door het sturen van een CD of CD-R met jullie materiaal (plus biografie en volledige contact details) naar het bovenstaande adres. Vinyl of cassette wordt ook geaccepteerd. We reviewen op maandelijkse basis rond de 250 albums, demo's, vinyl en DVD's, dus heeft materiaal wat ons op bovenstaand format wordt toegezonden voorrang boven muziek die we moeten downloaden.

Lords Of Metal is een HARDROCK & METAL magazine. Mocht je coverage zoeken voor zaken als punk, hardcore, EBM/Industrial, poprock, fusion, (neo)Folk etc. dan kan dat wel maar alleen als er een CD(R) wordt opgestuurd, maar vraag jezelf eerst af of je wel door metalheads reviewed wilt worden.

Als je er toch op staat gebruik te maken van downloads, maak dan gebruik van systemen als iPool en/of Haulix, en niet van .rar en/of .zip files, soundclouds, bandcamps, dropboxes en aanverwante bronnen. Wij reviewen geen online streams, ongeacht de soort muziek. Vanwege het enorme maandelijkse aanbod aan promo materiaal is het voor ons ondoenlijk om alles te recenseren, dus download uitnodigingen onze kant uit sturen zijn geen garantie voor een review.

Stuur ons aub niet ongevraagd muziek of videofiles per e-mail.

Over interviews en andere mogelijk features: die zijn mogelijk, maar alleen als we echt leuk vinden wat ons wordt aangeboden. Het sturen van fysiek promo materiaal levert je altijd een review op, maar is geen garantie voor een interview of iets dergelijks.

Het opsturen van nieuws en/of concert data is altijd mogelijk (alleen NL-/BE dates / Europese festival dates alstublieft).

En daarnaast: lees onze Disclaimer