Listen live to Radio Arrow Classic Rock

Melanie

Naam: Melanie Buitenhuis

Melanie Deze redacteur maakt geen deel meer uit van het Lords of Metal team.

Dagenlang heb ik me zitten afvragen wanneer ik metal leuk begon te vinden, maar ik zou het niet kunnen vertellen. Ik ben niet opgegroeid met metal, integendeel, Abba en de Beatles waren hier koning. In de brugklas heb ik Nightwish ontdekt, waarschijnlijk stonden die ergens gerelateerd aan Within Temptation, die ik in groep 8 vol trots tijdens de playbackshow nadeed. Ik hou het op Nightwish, de band die me tot op de dag van vandaag nog steeds kippenvel tot in de bilnaad bezorgt. Verder sier ik mijn Pot (iPod) met bands uit alle genres die je maar bedenken kan. Qua muziek ben ik heel divers.

Ik hou van lange jassen, hoge hakken, de winter, kaarsen, wierook, mystiek en maanlicht. Bezigheden als fotograferen, tekenen en schrijven maken me blij. Mijn dromen en ambities zijn groot, en ik ga er alles aan doen ze te vervullen. Ooit wil ik met een band mee op tour, maar ook wil ik strijden voor dierenrechten, en gelijke rechten voor vrouwen en homosexuelen. Tot die tijd ben ik nog een ukkie, en kan ik nog niets bijzonders uithalen, dus ga ik naar school. Ik vind het leuk om te leren. Momenteel ben ik bezig met PW4 Jeugdzorg, en loop ik stage met beperkte pubers (voortgezet speciaal onderwijs), en ik had geen leukere stage kunnen wensen. Hierna wil ik SPH gaan doen, maar ik kijk wat de tijd me brengt. Ik ben nog jong, en ik heb altijd gezegd dat leeftijd maar een getal is. Dat doe ik overigens nog steeds. Ik hou er niet van om mezelf te moeten verdedigen, of om te moeten veranderen voor een ander. Kortzichtige mensen kunnen me ook mateloos irriteren, evenals oneerlijkheid en misplaatste arrogantie. Daarentegen maak ik me er weinig zorgen om, leef en laat leven. Ondanks mijn ADD kan ik behoorlijk rustig en gecontroleerd zijn. Ik zit vol tegenstrijdige karaktertrekjes, maar dat vind ik stiekem best leuk.

�Doe jij maar normaal, dan doe je al gek genoeg!� zei een leerling ooit tegen me. Ik had het niet beter kunnen zeggen. Ik ben Melanie, aangenaam.

Meest recente bijdragen