Listen live to Radio Arrow Classic Rock

Michiel B.

Naam: Michiel Barten

Michiel B. Ik ben Michiel Barten, dertiger, woonachtig in Eindhoven Metalcity en werkzaam als technisch applicatiebeheerder en freelance webapplicatie ontwikkelaar en bij de Lords ben ik derhalve de webmaster en schiet ik wel eens wat plaatjes tijdens concerten en festivals.

Nadat mijn muzikale carriere als toetsenist bij de melodieuze metalbands Dark Rivers Flow en We, the Gods noodgedwongen ten einde kwam, bestond mijn metalen leventje slechts alleen nog uit mijn job (op vrijwillige basis) hier bij de Lords. Bij de Lords ben ik de hoofdverantwoordelijke voor het draaiende houden van deze website en het implementeren van nieuwe snufjes. Daarnaast schreef ik nog weleens een stukje en dan het liefst over death metal danwel thrash-, heavy-, doom-, power of prog metal. Thuis maak ik nog graag muziek (gitaar, bas en toetsen) en sinds halverwege 2009 ben ik ook een fanatiek fotografieliefhebber.

Nadat ik op 12-jarige leeftijd verslaafd raakte aan Guns 'n Roses ben ik zo rond mijn 16de met het metalvirus in aanraking gekomen (gelukkig hadden we in mijn tijd nog geen Slipknot) en ik hoop hiervan nog lang niet te genezen. Voordat ik bij de Lords terecht kwam heb ik via Vampire Magazine de fijne kneepjes geleerd en het schijven en onderhouden van een webzine bevalt me uitstekend moet ik zeggen. Tevens ben ik een fanatiek volger van de vaderlandse underground dus u zult mij geregeld demo materiaal uit allerlei genres zien bespreken hier.. Daarnaast ben ik met dank aan voormalig LoM-collega Peer B. binnengerold in de metaltempel van Nederland genaamd Dynamo en daar breng ik een groot deel van mijn vrije tijd door. Daarnaast draai ik af en toe nog weleens wat plaatjes tijdens metalconcerten in Effenaar en sinds kort mag men ook in het Muziekcentrum Frits Philips van mijn draaikunsten genieten.

Beuken GVD!:

Bijdrage deze maand

Reviews

geen

Interviews

geen

Live reviews

geen