Listen live to Radio Arrow Classic Rock

Wim S.

Naam: Wim Strijbosch

Wim S. Mijn artiestennaam is Wim Strijbosch. In het dagelijkse leven ben ik onder diezelfde naam bekend. Met mijn 41 jaar mag ik een man op leeftijd genoemd worden. Sinds mijn 12e jaar ben ik intensief met muziek bezig. Twee platen in het bijzonder maakten toen dat mijn leven veranderde: Van Halen’s ‘Van Halen 2’ en ‘Go For What You Know’ van Pat Travers. Ik heb in verschillende bands gespeeld (zang/gitaar), bezoek concerten en festivals, koop cd’s en ook nog steeds vinyl. Ik probeer zoveel mogelijk te lezen over de muziek waar ik naar luister. En de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ik niet alleen naar metal luister: ik heb zeker ook favoriete bands in andere (niet voor de hand liggende) genres. Ik organiseer popkwissen, maak compilatie cd’s voor deze en gene en heb zelfs mijn kinderen genoemd naar mensen uit de muziek (zoon Sylvian en dochters Enya en Stevie). Kortom; ik ben een freak. Ik vind het meer dan leuk om deel uit te maken van het Lords-team en de mogelijkheid te krijgen om mijn passie voor muziek ook aan anderen over te brengen

Mijn favoriete bands zijn: Journey, Opeth, Porcupine Tree, Savatage, The Ladder, Anathema, Rush, Vader, Thin Lizzy, Led Zeppelin, Triumph, Behemoth, Fates Warning, Tool en Rob Lamothe.
En op niet-metal gebied: David Sylvian, Sigur Ros, Mogwai, The Blue Nile, Pink Floyd, Camel, It Bites, Fields of the Nephilim en Tristeza. Mijn slogan: muziek is emotie, bij elke emotie past muziek.

Bijdrage deze maand