Listen live to Radio Arrow Classic Rock

Frank V.

Naam: Frank Vermulst

Frank V. Deze redacteur maakt geen deel meer uit van het Lords of Metal team.

Ik ben jaren geleden begonnen met het luisteren naar hardrock en metal, en in mijn jonge jaren kocht ik al de nodige vinyl singles. De eersten waren Kiss (�Sure Know Something�) en Meat Loaf�s �Paradise By The Dashboard Light�, maar er zouden nog vele volgen Ik had geluk dat mijn oudere broers veel luisterden naar de oude rock, denk daarbij aan bands als Boston, Deep Purple, Black Sabbath en Uriah Heep. De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik op dat moment er niet echt van gecharmeerd was, maar mijn aandacht werd zeker al getrokken. Zelf vond ik de wat bekendere acts die de hitlijsten haalden in de jaren 80 een stuk interessanter. Op deze manier ontdekte ik bands als Iron Maiden, Van Halen en Gary Moore, en ik kocht driftig de singles en LP�s die uitkwamen in deze periode.

Langzamerhand werd ik ouder en bijna volwassen, maar natuurlijk zocht ik naar nieuwe uitdagingen en zo kwam ik in contact met het underground gebeuren in die tijd. Natuurlijk had ik een gelukje dat jongerencentrum Dynamo een hoofdrol speelde in de Nederlandse metal, en ik heb daar dan ook vele bands heb mogen aanschouwen, zoals Satan, Angel Witch, Crimson Glory en Laaz Rockit. Later zag ook het Dynamo Open Air festival het levenslicht, en in mijn ogen is dit nog steeds het festival der festivals, zeker het concept en dan vooral de eerste jaren.

Zo langzamerhand werd mijn leven stabieler, en veranderde er veel. Ik ging trouwen, kreeg twee schatten van kinderen, en mijn huidige baan vergt enorm veel tijd. Altijd echter heb ik de metal scene gevolgd en doe dat met veel plezier. Van tijd tot tijd pik ik een concertje mee, waarbij opvalt dat ik steeds meer concerten bezoek van bands die ik in een grijs verleden al gezien heb....tja een teken dat ik echt ouder aan het worden, maar ja wijsheid komt met de jaren zullen we maar zeggen.

Meest recente bijdragen

Specials

geen