Listen live to Radio Arrow Classic Rock

William Kampen

Naam: William Kampen

William Kampen Deze redacteur maakt geen deel meer uit van het Lords of Metal team.

William Kampen is de naam. Sinds het voorjaar van 2007 redacteur voor Lords Of Metal. Chronisch zwartgallig, met een aversie voor heel veel dingen. Sommige dingen vind ik w�l leuk, zoals muziek met een melancholisch, somber of naargeestig randje. Of dit nu Nick Cave, Tom Waits en Billie Holiday is, of Arckanum, Ildjarn en Abigor, doet er dan niet toe. Muziek moet iets met me doen, en schijnbaar weet de muziek die zich in de schaduw bevindt het diepst te raken.

Ik ben tevens een filmliefhebber. Met name werk van David Lynch, Thomas Vinterberg, John Carpenter, Gregg Araki, Stuart Gordon, en George Romero weet me te bekoren. Je vindt me ook regelmatig met mijn neus in de boeken. Edgar Allan Poe, Howard Phillips Lovecraft, Mark Twain en George Orwell hebben in mijn boekenkast de overhand. Of zijn het toch de kookboeken die het meeste plek in nemen?

Ik maak zelf ook muziek. Ik speel in een black metal band, waar ik de vocalen voor mijn rekening neem. Je zult bij mij namens Lords Of Metal dan ook voornamelijk black metal en aanverwante genres voorbij zien komen. Ik ben streng, maar rechtvaardig. Maar vooral streng.

Een paar van mijn favoriete platen:
Ulver - Nattens Madrigal
Abigor - Orkblut: The Retaliation
Nick Cave & The Bad Seeds - The Boatman�s Call
Tom Waits � Orphans, Brawlers And Bastards
Arckanum - Fran Marder
Brighter Death Now � Innerwar
Joy Division � Unknown Pleasures

Meest recente bijdragen

Specials

geen