Listen live to Radio Arrow Classic Rock
Triumvir Foul - Urine Of Abomination

Triumvir Foul - Urine Of Abomination

Label : Invictus Productions | Archive under death metal / grindcore

Release type: Mini-CD

Sicktus : Scheur. Zaag. Implodeer. Krijs. Urine Of Abomination van het uit Portland, USA afkomstige Triumvir Foul begint met een vervreemdende, zware bak herrie, die langzaam overgaat in de openingstrack. Die openingstrack zelf? Ja, dat is ook een zware bak herrie. Net als de drie tracks daarna. Nee, erg subtiel is het duo Triumvir Foul niet. Maar goed, dat hadden we na Spiritual Bloodshed (2017) ook niet echt verwacht, natuurlijk.

Chaotische smeerkezerij, rauw, schurend, vervreemdend, zwaar, verpletterend. Een soort daverende death drone. Een regelrechte aanslag op je zintuigen en geestesgesteldheid. Een duistere energie slurper. Jankende solos, loeizware riffs, immer voortbeukende drums, ijselijke kreten en diepe brullen voeren de boventoon. Triumvir Foul heeft lak aan regels: de doodsmetalen composities zijn als een ongetemd beest, kwijlend, grauwend en grommend, meedogenloos op jacht naar zijn prooi. Slopend. Rauwer dan rauw. Gitzwarte kolere herrie. Nee, dit schijfje is beslist geen allemansvriend.
Vrasubatlat released de tape versie, Invictus Productions tekende voor de CD en LP versies. Oh, en voor wie daar prijs op stelt, Urine Of Abominations dingt wat mij betreft mee naar de prijs voor de meest naargeestige, ranzige albumhoes van het jaar. Wie zich eens op vakkundige wijze auditief uiteen wil laten rijten, kan toehappen. Deze plaat hoor je niet, maar voel je.

<< previous next >>